8
Mayıs
2024
Çarşamba
KÜTAHYA

KÜTESOB'dan valiye ziyaret

KÜTESOB'UN YENİ YÖNETİMİ GÖREVE BAŞLADI

Kütahya Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği'nin (KÜTESOB) yeni yönetim kurulu Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe’ye nezaket ziyaretinde bulundu.

Olağan genel kurul sonunda Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanlığı'na yeniden seçilen İbrahim Yiğit, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Vali Şükrü Kocatepe’yi makamında nezaket ziyaretinde bulunarak çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

"Sizlerle beraber hepimiz vatandaşın hizmetindeyiz, Devlet vatandaşına hizmet etmekle görevli. Vatandaş sizden kendi konunuzda hizmet bekliyor, kalite bekliyor" diyen Vali Şükrü Kocatepe, “Esnafımız toplumumuzun, ekonomimizin temel direği. Günlük hayatımızın çok önemli bir bölümü esnafımızın yaptığı hizmetlerle ilgili, toplumsal görevler içinde her ne kadar bedeli alınmış olsa da buda bir hizmet. Size olan ihtiyaç toplumda her zaman var” dedi.

Meslek odalarının hem kendi mesleki grubunun ihtiyaçlarını, sıkıntılarını gidermek için kurulduğunu ifade eden Kocatepe, “Aynı zamanda meslek odalarının görevi esnafını denetlemek, onların daha kaliteli, daha iyi hizmet sunmasını sağlamak içinde bir bakıma denetim mekanizması olarak görev alıyorlar” diye konuştu.

KÜTESOB'UN YENİ YÖNETİMİ GÖREVE BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2010 Salı 20:00:04
Güncelleme :12 Mayıs 2010 Çarşamba 23:51:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?