30
Nisan
2024
Salı
KÜTAHYA

KÜTİAD'dan Vali'ye ziyaret

Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe, kentin gelişmesinde öncelikli olarak iş dünyasının lokomotif görevi bulunduğuna dikkat çekerek, Kütahya İşadamları Derneği (KÜTİAD) yönetimine, “Biz de bu anlamda her türlü desteği vermeye hazırız” dedi.


Yapılan olağan genel kurulla bayrağı devralan KÜTİAD’ın yeni yönetimi Vali Kocatepe’yi makamında ziyaret etti. Kütahya’nın gelişmesi adına bağlı bulundukları Ege ve Batı Akdeniz Sanayici ve İşadamları Federasyonu (ESİDEF) ile Türkiye Sanayici ve İşadamları Konfederasyonu (TUSKON) tarafından organize edilen tüm faaliyetlerden azami ölçüde faydalanmayı hedeflediklerini dile getiren KÜTİAD Başkanı Mehmet Ceylan, Vali Kocatepe’ye Kütahya’ya yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etti.


Başkan Ceylan, Vali Kocatepe’yi 18-19 Ekim’de İzmir’de düzenlenecek olan ve çok sayıda iş bağlantısının hedeflendiği ESİDEF İş Geliştirme Platformu’nun açılışına davet etti.


Engel çıkmaması durumunda buraya katılmaktan memnuniyet duyacağını dile getiren Vali Kocatepe, Kütahya’nın bir çok potansiyeli barındırmasına rağmen bunu yeterince değerlendiremediğini vurguladı. Bunun için öncelikli olarak işadamlarına büyük görevler düştüğünü söyleyen Kocatepe, “Müteşebbislerimizin ufkunu genişletme ve ilimizin gelişmesine katkıda bulunma konusunda sizin gibi sivil toplum örgütlerine büyük görevler düşüyor. İş dünyasını bilinçlendirecek paneller, başarılı işadamlarından örnekler ve daha çok sayıda faaliyetle ilimizin ilerlemesine katkı sağlayabilirsiniz.” şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 15 Eylül 2008 Pazartesi 16:15:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Yasin Demirci IP: 85.98.83.xxx Tarih : 3.10.2008 21:12:59

KÜTİAD'ınbaşkanı Mehmet beye çalışmalarından dolayı başarılar dilerim.Başarılı olacağına candan inanıyorum.Sayın Valimiz Şükrü Kocatepe'yede gösterdiği yakın ilgi ve alakadan dolayı,İlimize yaptığı güzel calışmalarından ve sivil toplum kuruluşlarına duyarlı yaklaşımından dolayı cok teşekkür ediyorum.Sayın valimizin'in ilimiz için büyük bir değer olduğununun bilincindeyiz.Başarılarının devamı için duacıyız.