2
Mayıs
2024
Perşembe
KÜTAHYA

KÜTSO Başkanı Nafi Güral'a ziyeret

Türkiye Harp Malulü Gaziler Dul ve Yetimleri Derneği Kütahya Şubesi Başkanı Ahmet Asım Okat ve yönetim kurulu üyeleri, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KÜTSO) Başkanı Nafi Güral'a, derneğe katkılarından dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.


Dernek Başkanı Okat, ziyarette yaptığı açıklamada, "Nafi Güral, her zaman derneğimizin yanından olan çok değerli bir adamımız. Derneğimizin yeni yönetim kurulu üyeleri olarak Nafi Güral'a teşekkür ziyaretine geldik. Bizi kabül ettiği için kendisini ninnettarız" dedi.


Dernek yöneticilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Nafi Güral, "Bizler, her zaman sizlerin ve Kütahya'da hizmet bekleyen tüm kurumların hizmetindeyiiz. Görevimizi yapmış olursak bunden mutluluk duyarız. Aslında en zor olan işi sizler ve temsil ettiğiniz insalar yaptı. Onlan bu ülke için can verdiler, kan verdiler, organlarını verdiler. Türkiye'yi ayakta tutan onların bu fedakarlığıdır. Bu fedakarlığın bir örneği olarak Kütahya'da şehitler anıtı yaptık.

Bu dikiler anıt gidenleri geri getirir mi? Hayır. Kopan organlarını yerine getirir mi? Hayır. Ama bunu neyi ifade eder? Sizin fedakarlığınızın unutulmadığını ifade eder. İnşallah yeni şehitlerimiz olmaz, inşallah yeni gazilerimiz olmaz. İnşallah kan dökülmez. İnsalan ferah ve mutluluk içerisinde bir arada yaşarlar. Ama insaların olduğu yerde maalasef bunlar oluyor. Temenni ederim ki olmasın. Gönül arzu eder ki fedakarlık eden bu insanlar ve ailelerler toplumda hak ettikleri değeri bulsunlar. Bundan sonra da elimizden gelen tüm imkanlarla yanınızda olacağız" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2009 Perşembe 13:39:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?