7
Mayıs
2024
Salı
KÜTAHYA

KÜTSO’dan tarım fuarına destek

KÜTSO’DAN TARIM FUARI'NA DESTEK

Kısa adı KÜTAF ’10 olan Kütahya 2. Tarım, Hayvancılık, Seracılık ve Süt Endüstrisi Fuarı'nın bu yıl 15-18 Nisan 2010 tarihleri arasında gerçekleştirileceği bildirildi.

Kütahya 2. Tarım, Hayvancılık, Seracılık ve Süt Endüstrisi Fuarı'nın sunum ve tanıtımı Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komitesi'ne yapıldı. KÜTSO’nun 2. Meslek komitesi olan Tarım Hayvancılık ve Gıda İmalatı Grubu, KÜTAF ’10 Fuarı'nın bu yıl hedef büyütmesinden büyük bir memnuniyet duyduklarını belirttiler.

Projenin sunumunu yapan Frig Fuarcılık A.Ş. Yönetim Kurulu üyeleri Hakan Özel ve Hakkı Ön Kütahya’da sektörel fuarcılığın gelişmesi adına yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Frig Fuarcılık A.Ş. yöneticileri, "Tarım ve Hayvancılık alanında geniş bir potansiyele sahip olan bu bölgede 2’nci gerçekleştirilecek Tarım Fuarına Kütahya’nın ev sahipliği yapması büyük önem taşıyor. Kütahya’nın ihtisas fuarları alanında gelişmesi ve kent ekonomisine sağladığı katkılar hafife alınmayacak ölçüdedir. Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası'nın meslek komitesi üyelerinin 15-18 Nisan’da yapılacak olan Kütahya 2. Tarım Hayvancılık, Seracılık ve Süt Endüstrisi Fuarı'na sağlayacağı katkılara şimdiden teşekkür ederiz" dediler.

"FUARDA YERİMİZİ ALALIM"

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KÜTSO) 2. Meslek Komitesi toplantısında hazır bulunan oda hukuk müşaviri Mustafa Dönmez, oda yönetim kurulu üyesi Harun Yurdagül, 2. Meslek Komitesi Başkanı Faruk Işılda, 1.Meslek Grubu ve 2. Meslek Grubu üyeleri Kütahya’da ihtisas fuarlarının geliştirilmesi için her türlü desteği vermeye hazır olduklarına dikkat çektiler. Sunum sonrası söz alan 2. Meslek Komitesi Başkanı Faruk Işılda, "İlki geçen yıl yapılan Kütahya Tarım Fuarı hiç beklemediğimiz bir ilgiyle karşılandı. Yerel marka olarak bu fuarda yerimizi aldık. Büyük bir potansiyeli bu fuarda gördük. Hepimiz çalıştığımız firma ve temsil ettiğimiz markalarla bu fuarda olmaya gayret gösterelim, tavsiye edelim, davet edelim. Kütahya önümüzdeki yıllarda sektörel fuarcılığı geliştirerek daha iyi noktalara gelecek"şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2010 Perşembe 11:28:02
Güncelleme :21 Ocak 2010 Perşembe 18:06:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
umut barış IP: 88.251.208.xxx Tarih : 21.01.2010 20:03:59

Fuar alanıda biraz daha genişetilse ve modenize edilse izmir kültürpark gibi tüm yıl canlı  kalacak bir fuar alanı olarak düzenlense güzel olur.