7
Mayıs
2024
Salı
KÜTAHYA

Kuvvetli yağış uyarısı!

KAYMAKAM CENGİZ HOROZOĞLU'NDAN KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Kütahya Simav Kaymakamı Cengiz Horozoğlu, Meteorolojik değerlendirmeler doğrultusunda ilçede görülmesi muhtemel kuvvetli yağış öncesinde 22 belediye başkanlığı ve köy muhtarlarıyla ilgili kurumlara uyarı yazısı gönderdi.

Kaymakam Cengiz Horozoğlu uyarı yazısında, Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahminler Şube Müdürlüğünün 22 ve 24 Haziran 2010 günlerinde bölgemizdeki kuvvetli yağış ve sıcaklık düşmesi ile ilgili uyarıları gereğince lokal su baskını, ani sel gibi olumsuz şartlara karşı tedbirli olunmasını istedi.

Kaymakam Cengiz Horozoğlu uyarı yazısında ilçe Emniyet Müdürlüğü ile Jandarma Komutanlığının bölgeyi sürekli denetlemesini ve elde edilecek bilgileri kendisine ulaştırmalarını isterken, belediyelerden de lagarlar ve su tahliye kanallarının daima açık tutulmasını, su baskınlarına karşı ellerinde yeterli motopomp bulundurmalarını istedi.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının da olası bir olumsuzluk anında acil yardımlar için hazırlıklı olmasını isteyen Kaymakam Cengiz Horozoğlu Toplum Sağlığı Merkezi çalışanlarının da olası acil müdahaleler için merkezde ve tüm sağlık birimlerinde duyarlı olmalarını istediklerini bildirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2010 Perşembe 15:38:03
Güncelleme :24 Haziran 2010 Perşembe 18:26:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?