3
Mayıs
2024
Cuma
KÜTAHYA

LC Waikiki’den 323 öğrenciye yardım

Hisarcık ilçesinde Polis teşkilatının kuruluşunun 164. yıldönümü münasebetiyle Emniyet Amirliği bir giyim firması (LC Waikiki ) tarafından gönderilen giyim malzemelerinin bulunduğu paketleri, 323 fakir öğrenciye dağıttı.

Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 164. yıldönümü münasebetiyle merkez lise ve İlköğretim okullarında okuyan fakir öğrencilere giyim yardımı yapılması için Tema Mağazacılık Hizmetleri A.Ş ile temasa geçtiklerini söyleyen Hisarcık Emniyet Amiri Mehmet Ali İregör, “Firma yetkilileri fakir öğrencilere giyim yardım teklifimize olumlu yaklaştılar. Bunun üzerine ilçemiz Atatürk ve Cumhuriyet ilköğretim okulları ile Çok Programlı Lise ve İmam Hatip lisesinde okuyan 323 fakir öğrencimizin isimlerini, yaşlarını, cinslerini, ve beden numaralarını liste halinde Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla firmaya gönderdik. Firma toplam 22 bin TL tutarında içerisinde kaban, ayakkabı, çorap, gömlek, kazak, erkekler için pantolon, kızlar için ise etek bulunan, her öğrencinin isminin bulunduğu paketleri bizlere gönderdiler. Biz de giyim paketlerini fakir öğrencilere imza karşılığı dağıttık. Giyim malzemelerini alan öğrencilerin mutlulukları gözlerinde okunuyordu. Bu duyarlılıklarından dolayı giyim firması yetkililerine çok teşekkür ediyorum ” dedi.

Giyim firması yetkilileri, sosyal sorumluluk çevresinde bu tür yardımları Türkiye’de 7 yıldan beri sürdürdüklerini ifade ettiler.

iha
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2009 Salı 13:41:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?