8
Mayıs
2024
Çarşamba
KÜTAHYA

Leblebiciler yalnız bırakıldı

TAVŞANLILI LEBLEBİCİLER VALİ KOCATEPE VE BELEDİYE BAŞKANI İÇA'YA KIRGIN

Tavşanlı Leblebiciler ve Kuruyemişçiler Odası Başkanı Himmet Özer, ilçe halkının geçim kaynaklarının başında gelen leblebciliğin tanıtımı hususunda Vali Şükrü Kocatepe ve Belediye Başkanı Mustafa İça'dan gerekli desteği alamadıklarını bildirdi.

Tavşanlı Televizyonu'nun yeni yayın dönemindeki yeni programlarından olan 'Ne Haber' programına Tavşanlı Leblebiciler ve Kuruyemişçiler Odası Başkanı Himmet Özer katıldı.

Programda İsmail Özer ve Esra Şahin'in sorularını yanıtlayan özer Tavşanlı leblebisinin yaşadığı en büyük eksikliğin reklam olduğunu belirtti ve Kütahya’dan destek görmediklerini kaydetti.

Himmet Özer Tanıtım desteği konusunda başta Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe ve Belediye Başkanı Mustafa İça ile bire bir görüştüklerini ancak verilen sözlerin unutulduğunu ileri sürdü.

Özer Belediye başkanı Mustafa İça ile Kütahya’da açılacak olan terminalden yer verilmesi konusunda görüştüklerini, ilk başta olumlu yanıt aldıklarını sonrasında ise ihale şartı arandığını belirtti.

Başkan İça’ya ihale şartlarının ağır olduğunu dolayısıyla Tavşanlı Leblebiciler ve Kuruyemişçiler Odası olarak ihalenin altından kalkamayacaklarını da ilettiklerini ifade eden özer Başkan İça’nın cevabınınsa ihale şart namesinin dışına çıkılamayacağı yönünde olduğunu söyledi.

Yalnız bırakıldıklarını ifade eden Özer Kütahya’dan gelecek en büyük desteğin yer konusunda olacağını ve bunun için Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe ile Belediye Başkanı Mustafa İça’nın ön ayak olması gerektiğini kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2010 Salı 18:45:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?