3
Mayıs
2024
Cuma
KÜTAHYA

Liseliler DPÜ'ye hayran kaldı

Kütahya'nın Altıntaş Çok Programlı Lise Öğrencileri düzenledikleri gezi kapsamında, okul müdürü Yüksel Kaçmaz, öğretmenleri Meliha Şeker ve Erdal Doğdu ile birlikte Dumlupınar Üniversitesi'ni (DPÜ) ziyaret ettiler.

Dumlupınar Üniversitesi’nin Nevruz etkinliğine de katılan Altıntaş Çok Programlı Lise öğrencileri, Basın ve Halkla İlişkiler Birimi görevlisinin rehberliğinde önce, Rektörlükteki çeşitli birimleri gezerek bilgi aldılar. Rektörlük Şeref Salonundan Kampus Alanını seyreden öğrenciler üniversiteyi hayranlıkla izlerlerken ikram edilen meyve sularını da kampusü şeref salonundan seyrederek içtiler.

Mühendislik Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi ve Laboratuarlarını gezerek bilgi alan öğrenciler Bedesten ve İİBF’ne geçtiler. İİBF’de anfileri giren öğrenciler, anfilerde bir müddet oturarak fotoğraf çektirdiler. Öğrenciler Dumlupınar Üniversitesi Merkez Kütüphane’yi de, Kütüphane görevlisiyle birlikte gezerek kütüphaneden nasıl yararlanılacağı konusunda bilgi aldılar.

Okul Müdürü Yüksel Kaçmaz, ziyaretin amacının öğrencilere Kütahya Dumlupınar Üniversitesi’nin tanıtmak ve öğrencilere vizyon kazandırmak olarak açıkladı.

iha
Yayın Tarihi : 26 Mart 2009 Perşembe 15:23:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?