7
Mayıs
2024
Salı
KÜTAHYA

LPG'li araç korku saçtı

HİSARCIK'TA 'KAÇAK GAZ' PANİĞİ

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde ilçe merkezinde park halinde ve bagajında büyük boy mazot bidonları bulunan LPG’li araç gaz kaçırmaya başlayınca çevrede korku dolu anların yaşanmasına neden oldu.

İlçede bir süredir biçerdöver işiyle uğraşan Kamil Harmankaya, akaryakıt istasyonundan 03 LS 757 plakalı LPG’li aracına gaz doldurarak Cumhuriyet Meydanı'ndaki belediye önüne park etti.

Bir süre sonra aracın LPG tankından gaz kaçmaya başladığını gören vatandaşlar polise haber verdi. Ayrıca aracın içinde iki adet büyük boy mazot bidonlarının olması çevrede büyük endişe ve korkuya neden oldu. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alarak araca kimseyi yaklaştırmazken, uzun çarşı caddesini trafiğe kapattı. Ayrıca tedbir amaçlı itfaiye aracı da hazır bekletildi. Bir süre sonra aracın sahibine ulaşan emniyet güçleri aracın içindeki mazot bidonlarının boş olduğunu öğrendi. Bu arada LPG’li araç olay yerine çağrılan LPG ustası kontrolünde ve polis eskortuyla başka bir araçla çekilerek sanayi sitesine götürülürken, vatandaşlar rahat nefes aldı.

HİSARCIK'TA 'KAÇAK GAZ' PANİĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 3 Ağustos 2010 Salı 13:39:00
Güncelleme :3 Ağustos 2010 Salı 18:44:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?