29
Nisan
2024
Pazertesi
KÜTAHYA

Mahalle muhtarlarına bilgisayar kursu

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, hizmet kalitesinin artırılması ve teknolojik gelişmelere ayak uydurabilmeleri için mahalle muhtarlarına bilgisayar kursu düzenlendi. Gediz Kaymakamlığı ve Halk Eğitim Merkezince 7 Ocak tarihinde mahalle muhtarları için açılan bilgisayar kursu tamamlandı. 

Bilgisayar kursunu tamamlayan mahalle muhtarları için Gediz Halk Eğitim Merkezinde sertifika dağıtım töreni düzenlendi. Törende bir konuşma yapan İlçe Kaymakamı Ali Nazım Balcıoğlu, kursa katılarak bilgisayarla ilgili temel bilgileri öğrenen muhtarların her türlü teknolojik gelişmelerden yararlanabilme fırsatı yakaladıklarını söyledi. Kaymakam Balcıoğlu, “Hizmet yükü ağırlaşan muhtarlarımızın yaşadığımız çağa ayak uydurmaları gerekiyordu. Sizler için bilgisayar kursu düzenleyip işinizi oldukça kolaylaştırmak ve hizmet kalitesini de artırmayı düşündük. Bundan böyle muhtarlarımız idaresinde bulundukları mahalli birimlerin her türlü kayıtlarını bilgisayarda saklayabilir ve o birimin tüm işlerini bilgisayardan yönetebilirler. Başarılı bir kurs sonunda sertifika almayı hak kazanan muhtarlarımızı tebrik ediyorum” dedi. 

İlçe Kaymakamı Ali Nazım Balcıoğlu, Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, Milli Eğitim Müdür Vekili Fikri Çetinkaya, Şube Müdürü Zekeriya Ünal ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Jerfi Alptekin’den sertifikalarını alan muhtarlar, Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Simit Sarayında birlikte bir akşam yemeği yediler.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Mart 2008 Çarşamba 13:46:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?