7
Mayıs
2024
Salı
KÜTAHYA

Malül polislere övünç madalyası

KÜTAHYA'DA VAZİFE MALÜLÜ POLİS MEMURLARINA DEVLET ÖVÜNÇ MADALYASI

Çeşitli sebeplerle vazife malülü olan ve Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan Polis Memurları Mehmet Kiriş ve Hakan Çetin’e gönderilen Devlet Övünç madalyaları Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 165. Kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında yapılan törende takdim edildi.

Çeşitli sebeplerle görevleri esnasında vazife Malülü olan ve Kütahya İl Emniyet Müdürlüğünde görev yapan Polis Memurları Mehmet Kiriş ve Hakan Çetin’e Cumhurbaşkanlığı tarafından gönderilen Devlet Övünç madalyaları Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe ve Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Sami Fındıkoğlu tarafından takdim edildi.

Törende konuşan Vali Şükrü Kocatepe, “Ülkemizin huzur ve güvenliği için görevlerini yerine getirirken, Vatan ve Millet uğruna canlarını veren, aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmetle, gazilerimizi ise minnetle anıyor, bu duygu ve düşüncelerle, Türk Polis Teşkilatının 165. Kuruluş Yıldönümünü kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.

İl Emniyet Müdürü Sezai Kalyoncu ise, "Bizler, bu mesleğe ölmeyi göze alarak girdik, ölmekte var yaralanıp gazi olmakta var. Vatanı ve milleti uğruna yaralanıp vazife malulü olan toplumun canını, malını ve namusunu korumak için mesai kavramı gözetmeksizin gece-gündüz görevinin başında bulunan Polis memurlarımız Mehmet Kiriş ve Hakan Çetin’le gurur duyuyoruz” diye konuştu.

KÜTAHYA'DA VAZİFE MALÜLÜ POLİS MEMURLARINA DEVLET ÖVÜNÇ MADALYASI
KÜTAHYA'DA VAZİFE MALÜLÜ POLİS MEMURLARINA DEVLET ÖVÜNÇ MADALYASI
İHA
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2010 Cumartesi 13:58:05
Güncelleme :10 Nisan 2010 Cumartesi 15:07:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?