8
Mayıs
2024
Çarşamba
KÜTAHYA

Masal kahramanları okul duvarında

MASAL KAHRAMANLARI OKUL DUVARINDA

Kütahya Simav’da resim öğretmeninin bulunmadığı Yemişli İlköğretim Okulunda öğrenciler yemekhanenin duvarlarını sevdikleri masal kahramanlarının resimleriyle doldurdu. Resimlerin çizilmesinde öğrencilere Beden Eğitimi Öğretmeni Hüseyin Akdere ile Sınıf Öğretmeni Ayşegül Türkel yardımcı oldu, destek verdi. Okul Müdürü Recep Gökçen, resim seçme konusunda öğrencileri serbest bıraktıklarını, sadece boya ve fırça yardımında bulunduklarını söyledi.

Öğrencilerin yemekhanenin duvarlarını Nasrettin Hoca, Keloğlan, Hacivat ve Karagöz resimleriyle doldurduklarını ifade eden Gökçen, son haliyle yemekhanenin iç açıcı bir görünüme kavuştuğunu bildirdi.

Öğrencilere yardımcı olan öğretmen arkadaşlarına teşekkür eden Gökçen, öğrencilerin yemekhanenin duvarlarını masal kahramanlarının resimleriyle doldurmasının belde halkının da dikkatini çektiğini ve vatandaşların okula gelerek resimleri hayranlıkla izlediklerini bildirdi. Bu tür etkinlikler esnasında öğrencilere yardımcı olmaya devam edeceklerini ifade eden Gökçen, öğrencilerin okulun sınıflarını da masal kahramanlarının resimleriyle doldurmak istemelerinin mutluluğunu yaşadığını kaydetti.

MASAL KAHRAMANLARI OKUL DUVARINDA
İHA
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2010 Perşembe 11:20:00
Güncelleme :25 Şubat 2010 Perşembe 19:41:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?