3
Mayıs
2024
Cuma
KÜTAHYA

Matematik ödülleri verildi

Kütahya’nın Simav ilçesinde, Final Dergisi Dershanesi'nin düzenlediği 4. matematik yarışmasının ödülleri sahiplerini buldu.

Anadolu Meslek ve Kız Meslek Lisesi Toplantı Salonu’nda düzenlenen törene Simav Belediye Başkan Vekili Zehra Akay, Final Dergisi Deshanesinin kurucusu ve Kütahya sorumlusu Ömer Faruk Kulluk, Çaysimav Belediye Başkanı Emin Ceylan, Çitgöl Belediye Başkanı Recep Yalçın, Simav Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi ile çok sayıda veli katıldı.

Final Dergisi Dershanesi Simav Şube Müdürü Mustafa Çakan, bu yıl dördüncüsünü gerçekleştirdikleri 4 ve 5. sınıflararası matematik yarışmasına 21 okuldan toplam 126 öğrencinin katıldığını bildirdi. Çakan, yaklaşık bir ay süren ve büyük bir çekişmeye sahne olan yarışmalar sonucunda Simav Osmanbey İlköğretim Okulunun hem dört, hem de beşinci sınıflarda birincilik elde ederek büyük bir başarıya imza attığını vurguladı.

Çakan 5. sınıflarda Kuşu Nurullah Bayram İlköğretim Okulunun ikincilik, Çaysimav İlköğretim Okulunun üçüncülük, Yusuf Koyuncuoğlu İlköğretim Okulunun’da dördüncülük elde ettiğini açıkladı.

Dördüncü sınıflarda Çitgöl İlköğretim Okulunun ikincilik, Çaysimav İlköğretim Okulunun da üçüncülük elde ettiğini açıklayan Dershane Müdürü Mustafa Çakan, geleneksel hale getirdikleri yarışmaya katılan tüm okul yöneticileriyle öğrencilerine teşekkür etti.

Daha sonra öğrencilere para ödülü ve plaket ile birer madalya verildi.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2009 Cuma 15:35:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?