22
Mayıs
2024
Çarşamba
KÜTAHYA

Meclis takası onayladı

KÜTAHYA İL GENEL MECLİSİ BAŞKANI ŞÜKRÜ NAZLI:

Ocak ayı toplantısını bir basın açıklamasıyla değerlendiren Kütahya İl Genel Meclisi Başkanı Şükrü Nazlı, Kütahya Belediyesince yapılması planlanan Zafer Meydanı için gerekli takas işlemlerinin Mecliste onaylandığını söyledi. Nazlı İl Özel İdaresi olarak her zaman önemli yatırımların önünü açtıklarını ifade etti.

Kütahya İl Genel Meclisi Başkanı Şükrü Nazlı meclisinin Ocak ayı toplantılarını değerlendirdi. Ocak ayı toplantısına Kütahya Valisi Kenan Çiftçi’nin de katılarak meclis üyeleriyle tanıştığını bildiren Nazlı, “Kütahya’da 2010 yılında eğitim-öğretime başlayan Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri meclis toplantımıza katılarak toplantımızı imkânı bulmuşlardır. Türkiye’de sadece 25 adet bulunan Sosyal Bilimler Lisesi geleceğin liderini yetiştiren okullardan biridir. Uluslar arası müfredatla eğitim gören öğrencilerimize, gelecekte ülkemizin yönetiminde sağlayacakları katkı için şimdiden teşekkür ediyorum” dedi.

Ocak ayı toplantılarında aldıkları en önemli kararlardan bir tanesinin eski Atatürk İlköğretim Okulu arsası ve eski Adliye binası arsasının toplam miktarı kadar alınan Kütahya Belediyesine ait Çini Gardaki hissesinden aynı miktarda takas edilmesine ilişkin alınan kararın olduğunu kaydeden Şükrü Nazlı, “İl genel Meclisimiz Kütahya’nın güzelleşmesine ve değişimine imza atarak önemli yatırımların önünü açmıştır. Böylelikle ilimize Kütahya Belediyesince yapılması planlanan Zafer Meydanı için bir sıkıntı kalmamıştır” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2011 Çarşamba 15:37:02
Güncelleme :12 Ocak 2011 Çarşamba 16:43:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ender sırçalı IP: 78.186.9.xxx Tarih : 15.01.2011 14:25:14

İL özel idaresinin bölcek yolundaki ve afyon yolu atakent altındaki tesislerinide kaldırarak şehir dışına alıp buralardaki ucube görüntüyü kaldırmalıdır. böylece şehrin gelişmesine ve buraların degerlendirilmesinede yardımcı olur. Ayrıca kütahya milletvekillerinin kütahya'ya hiçbir katkısı faydası olmadıgını ,halkın sorunlarıyla ilgilenmediklerini, Türkiye adeta çag atlarken kütahya ilinin neredeyse daha geriye gittigini belirtmek isterim. NE DUBLE YOL SICAK ASFALT OTOBAN NE İSTİHDAM YATIRIM ,NE HIZLI TREN KÜTAHYA BİR HAVAALANI MASALIYLA YILLARDIR OYALANIYOR. İNŞALLAH ÖNÜMÜZDEKİ SEÇİMLERDE GERÇEK KÜTAHYALI İŞ YAPACAK VEKİLLERİ GÖRÜRÜZ...