2
Mayıs
2024
Perşembe
KÜTAHYA

Mehmet öğretmene tatil yok

Kütahya'nın Simav ilçesine bağlı Çitgöl beldesinin 24 derslikli İlköğretim Okulu'nun fedakar öğretmeni Mehmet Şentosun, okulların sömestri tatiline girmesine rağmen, hafta sonları da dahil olmak üzere 60 dolayındaki öğrenciye matematik testleri çözdürmeye devam ediyor.

Özverili öğretmen Mehmet Şentosun'un okulun 6, 7 ve 8. sınıflarında okuyan yaklaşık 60 civarındaki öğrenciye hafta sonları da dahil olmak üzere her gün öğleden sonraları günde iki saat matematik testi çözdürmesinin beldesinde büyük takdir topladığını ifade eden Çitgöl belediye başkanı Recep Yalçın, fedakar öğretmen Mehmet Şentosun'un yıl sonunda ailesiyle birlikte kaplıca tatilini hak ettiğini ifade etti.

Mesai arkadaşlarının tatil yaparken Matematik öğretmeni Mehmet Şentosun'un fedakarlık yaparak öğrencilerini yıl sonunda yapılacak Seviye Belirleme Sınavlarına hazırlamak için matematik testleri çözdürmesini memnuniyetle karşıladıklarını anlatan Çitgöl beldesinin AK Partili Belediye Başkanı Recep Yalçın, "Kendisine şahsım ve beldem adına teşekkürlerimi sunuyorum. Gösterdiği özverili davranış her türlü takdirin üzerindedir. Ben de kendisini yılsonunda okulların tatile girmesinin ardından belediyenin işlettiği Eynal Kaplıcalarında ailesiyle birlikte tatil ile ödünlendirmeyi düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Mesleğini severek yaptığını ifade eden Simav'ın fedakar öğretmeni Mehmet Şentosun, tek amacının öğrencilerinin yıl sonunda yapılacak Seviye Belirleme Sınavlarında iyi dereceler elde etmeleri olduğunu söyledi. Bunun için her gün ikamet ettiği Simav şehir merkezinden 4 kilometre uzaklıktaki Çitgöl beldesine gidip geldiğini ifade eden Şentosun, öğrencilerinin her geçen gün eğitim kalitesinin artmasının kendisini mutlu ettiğini kaydetti.

Okul Müdürü Eray Adıgüzel, fedakar öğretmen Mehmet Şentosun'a şükranlarını sunduğunu ifade etti.

IHA
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2009 Cuma 12:00:39
Güncelleme :6 Şubat 2009 Cuma 12:14:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?