7
Mayıs
2024
Salı
KÜTAHYA

METEF Fuarı ziyaretçilerini ağırlıyor

METEF FUARI ZİYARETÇİLERİNİ AĞIRLIYOR

Kütahya'da, Mesleki ve Teknik Eğitim Kurumları'nın her yıl olduğu gibi bu yılda mesleki ve teknik eğitim alanındaki gelişmeleri, ulaştığı düzeyi gösteren ürünlerin sergilenmesi, geniş halk kitlelerine tanıtılması ve öğrencilerin mesleğe yönelmelerinde rehberlik edilmesi için düzenlenen METEF Fuarı açıldı.

Mesleki ve Teknik Eğitim Fuarı'na Vali Vekili Haluk Saygı, İl Milli Eğitim Müdürü Muhammet Şahinkaya, Sanayi ve Ticaret İl Müdürü Erdal Yıldırım, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Kenan Şenol, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, şube müdürleri, öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla Ticaret Meslek Lisesi Müdürlüğü'nde açıldı.

Açılışta konuşan Vali Vekili Haluk Saygı, mesleki eğitimin öneminden bahsederek bu fuarların eğitim ve öğretim açısından önemini vurguladı. Katılımcılar tarafından gezilen Fuarda, okul, kurum ve kuruluşlar stantları başında protokol mensuplarına yapmış oldukları işleri tanıttı.

Mesleki ve Teknik Eğitim Fuarı'na okulların dışında Sanayi ve Ticaret İl Müdürlüğü, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası, DPÜ Meslek Yüksek Okulu ile Nafi Güral Eğitim Vakfı da stant açarak bünyelerindeki hizmetleri tanıttılar.

Törenle açılışı yapılan Mesleki ve Teknik Eğitim Fuarı 28 Mayıs tarihine kadar açık kalacağı belirtildi.

METEF FUARI ZİYARETÇİLERİNİ AĞIRLIYOR
METEF FUARI ZİYARETÇİLERİNİ AĞIRLIYOR
METEF FUARI ZİYARETÇİLERİNİ AĞIRLIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 25 Mayıs 2010 Salı 17:25:03
Güncelleme :26 Mayıs 2010 Çarşamba 02:13:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?