3
Mayıs
2024
Cuma
KÜTAHYA

Mezarlıklar bayrama hazırlanıyor


Kütahya’nın Simav ilçe merkezindeki dört mezarlık, Ramazan ayı ve yaklaşan bayram nedeniyle Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından kapsamlı bir şekilde elden geçiriliyor. Mezarlıklardaki otlar temizlenirken bozulan yollar elden geçiriliyor.

Simav Belediyesi Zabıta Müdürü Mehmet Eraş, Ramazan ayı ve yaklaşan Bayram nedeniyle mezarlıklara gelen vatandaşların rahat ve huzur ortamı içerisinde ziyaretlerini gerçekleştirebilmeleri için başlattıkları temizlik, bakım ve onarım çalışmalarını en kısa sürede tamamlamayı planladıklarını söyledi.

Zabıta Müdürü Mehmet Eraş, şehir merkezindeki mezarlıkların Ramazan ayı münasebetiyle ziyaretçi akınına uğradığını söyledi. Mezarlıkların bakımlarını mutat olarak yaptıklarını dile getiren Eraş,” Ancak mübarek Ramazan ayı ve yaklaşan bayram nedeniyle ziyaretler sıklaşıyor. Vatandaşlarımızın mezarlıklara yapacakları ziyaretlerini rahat ve huzurlu bir ortamda gerçekleştirmelerini sağlamak için Ramazan ayındaki bakım ve temizleme çalışmalarımızı yoğunlaştırdık” şeklinde konuştu.

Yakınlarını ziyarete gelen vatandaşlar, mezarlıklarda yapılan düzenlemenin çok güzel olduğunu belirterek, Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan’a teşekkür etti. Vatandaşlar, mezarlıklardaki değişimin Simav’daki değişime yakıştığını dile getirdi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 28 Ağustos 2009 Cuma 18:15:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?