22
Mayıs
2024
Çarşamba
KÜTAHYA

MHP aday adaylarını tanıttı

KÜTAHYA MHP, ADAY ADAYLARINI TANITTI

Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya İl Başkanlığı Kütahya Hilton Garden Inn Otel’de bir program düzenleyerek 12 Haziranda yapılacak olan genel seçimler için milletvekili aday adayı olan isimleri partililere ve kamuoyuna tanıttı.

Kütahya Hilton Garden Inn Otelde düzenlenen programa MHP’nin 11 milletvekilinin ve İl Yönetiminin yanında çok sayıda partili katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan MHP Kütahya İl Başkanı Kamil Konya, 12 Haziran seçimlerinin çok önemli olduğunu, seçimlerde adeta Türk Milletinin hukuku ve devletimizin varlığının oylanacağını söyledi.

12 Haziran seçimleri için MHP’liler ve ülküceler olarak hep birlikte olunarak seçimlere hazırlanılması gerektiğini bildiren İl Başkanı Konya, “Bizler dünü unuttuk. Bugüne bakıyoruz, önümüze bakıyoruz. Birlikte, tek güç olup, aramıza nifak sokmak isteyenlere inat çalışarak seçim çalışmalarımızı başarıyla yürütmeliyiz” dedi.

MHP Lider Devlet Bahçeli’nin Kütahya’dan memnun ayrıldığını bildiren Kamil Konya, Bahçeli’nin Kütahya’ya gelişinde kendilerine destek veren tüm herkese teşekkür ettiğini de sözlerine ekledi.

İl Başkanı Kamil Konya’nın açılış konuşmalarının ardından MHP Kütahya Milletvekilliği için aday adayı olan, Ahmet İça, Ali Kara, Enver Çınar, İlyas Bahar, Kürşat Akkoç, Mehmet Armut, Mutlu Çınar, Osman Barut, Önder Kıcıroğlu, Özkan Ayvaz kendilerini tanıtan ve projelerini içeren birer konuşma yaptı.

Milletvekili Alim Işık’ın konuşmalarının ardından MHP Kütahya milletvekili aday adayları hep birlikte basın mensuplarına birliktelik pozu verdi.

MHP Kütahya İl teşkilatlarınca hazırlanan aday adayı tanıtım toplantısını ikinci kısmı basına kapalı olarak devam etti.

 

KÜTAHYA MHP, ADAY ADAYLARINI TANITTI
İHA
Yayın Tarihi : 29 Mart 2011 Salı 13:05:04
Güncelleme :29 Mart 2011 Salı 18:31:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?