3
Mayıs
2024
Cuma
KÜTAHYA

MHP Simav adayları görücüye çıktı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Simav İlçe Teşkilatı, merkez ve 20 belde adayını tanıttı.

Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleşen aday tanıtım toplantısına MHP Kütahya Milletvekili Alim Işık, Simav'ın bağımsız Belediye Başkanı Rıza Özdemir ve çok sayıda partili katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan toplantıda ilk sözü alan MHP Simav İlçe Başkanı Ahmet Gündüz Simav ilçe merkezi ve 20 belde için belirledikleri birbirinden değerli belediye başkan adaylarıyla Simav'da seçimin galibi olmak istediklerini ifade etti.

MHP Kütahya Milletvekili Alim Işık, 29 Mart yerel seçimlerinin MHP'yi iktidara ulaştıracak bir yol olacağını dile getirdi. Daha sonra söz alan MHP Simav Belediye Başkan adayı Bekir Sezen, projelerinden kısaca bahsettikten sonra, kendisini belediye başkanlığına layık görenleri asla mahcup etmeyeceğinin sözünü verdi. Diğer adayların hayali vaatlerle halkı kandırdığını dile getiren Sezen, kendisinin asla yerine getiremeyeceği vaatler vermeyeceğini anlattı. Gerçekçi olmaya özen göstereceğinin altını çizen Sezen, vatandaşların teveccühü ile belediye başkanı seçilmesi halinde 10 yıldır belediye başkanlığı görevini başarıyla sürdüren Rıza Özdemir'in projelerini aynen devam ettirmek istediğini anlattı. Belediye Başkanı Rıza Özdemir'e hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Sezen, bilgi birikimi ve deneyimlerinden yararlanacağını kaydetti.

Son olarak kürsüye gelen Simav'ın bağımsız Belediye Başkanı Rıza Özdemir, MHP'nin kendisini aday göstermemesini olgunlukla karşıladığını söyledi. Özdemir, bu hususta kimseye dargınlığı ve kırgınlığının olmadığını ifade etti.Özdemir, "Simav sadece Simavlılarındır. Kaynaklarımızı kimseye kaptırmamalıyız. Çünkü kaynaklarımızda gözü olanların derdi Simav halkının menfaatleri değil, kendi çıkarlarıdır" şeklinde konuştu. Konuşurken zaman zaman gözyaşlarına hakim olamayan başkan Özdemir, vatandaşlardan helallik istedi, yanlışlarından dolayı özür diledi. Daha sonra sahneye alınan 20 belde adayı ile Simav Belediye başkan adayı Bekir Sezen'e MHP Milletvekili Alim Işık tarafından parti rozetleri takıldı

iha
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2009 Pazar 19:58:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?