3
Mayıs
2024
Cuma
KÜTAHYA

MHP Simav'da şölene hazırlanıyor

Kütahya'nın Simav Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ilçe başkanı Ahmet Gündüz, 7 Şubat Cumartesi günü saat 14.00 de Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleştirmeyi planladıkları ilçe ve belde belediye başkan aday tanıtımı ile yerel seçim startının verileceği toplantının şölen havasında geçmesi için hazırlıkların sürdüğünü söyledi.


Gündüz, konuyla ilgili bilgilendirmede bulunmak üzere MHP Simav Belediye Başkan adayı eğitimci Bekir Sezen ve bazı yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Başdeğirmenler Restoranda yemekte bir araya geldi.MHP Simav İlçe Başkanı Ahmet Gündüz, coşku içerisinde tam bir şölen havasında geçmesini arzuladıkları aday tanıtım ve seçim startı toplantısına tüm Simav halkının davetli olduğunu dile getirdi.


MHP Kütahya İl yönetimi ile MHP Kütahya Milletvekili Prof. Dr. Alim Işık'ında katılacağı toplantıda 29 Mart yerel seçimi için önemli açıklamalarda bulunacaklarının altını çizen MHP Simav İlçe Başkanı Ahmet Gündüz, ilçe merkezinde deneyimli ve başarıları herkes tarafından kabullenilmiş eğitimci Bekir Sezen ve 20 beldede belirledikleri adaylarla Simav'da yerel seçimin galibi olacaklarını ileri sürdü. Simav merkez başta olmak üzere seçime katılacakları 20 beldenin tamamında 30 Mart sabahı belediyelerin gönderinde MHP bayrağını dalgalandırmayı amaçladıklarını vurgulayan Gündüz, bu hususta vatandaşların kendilere duydukları öz güvene inandıklarını kaydetti.

Simav'ı ve beldelerini geleceğe taşımak için güvenilir insanlardan oluşan adaylarla yola çıktıklarını dile getiren MHP Simav İlçe Başkanı Ahmet Gündüz, vatandaşların teveccühleri ile 29 Mart günü bu arzularının gerçekleşeceğini anlattı. 7 Şubat Cumartesi günü saat 14.00 de Belediye Düğün salonu'nda gerçekleştirecekleri aday tanıtım ve seçim startı toplantısına çevre ilçelerden de katılımlar olacağını vurgulayan Gündüz, tüm Simav halkını ve partisine gönül verenleri toplantıya davet ettiklerini kaydetti. Yemekte söz alan MHP Simav Belediye Başkan adayı deneyimli eğitimci Bekir Sezen, halkın teveccühü ile seçildiği takdirde Simav'ı en iyi bir şekilde Simav halkı ile birlikte yönetmeye çalışacağını anlattı.

Eğitim alanında elde ettiği başarılarını şimdi Simav'ın imarı ve gelişmesi yönünde harcayacağının altını çizen Sezen, geçmişte elde ettiği başarıların gelecekte Simav için yapacağı çalışmalara teminat olduğunu ifade etti. Sezen, 7 Şubat Cumartesi günü saat 14.00 de Belediye Düğün Salonu'nda partisinde gerçekleştirilecek aday tanıtım ve seçim startı konulu toplantıda Simav ile ilgili önemli projelerinden bazılarını kamuoyu ile paylaşmayı planladığını kaydetti. Sezen, tüm Simav halkının toplantıya davetli olduğunu bildirdi.

İha
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2009 Perşembe 13:04:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?