2
Mayıs
2024
Perşembe
KÜTAHYA

MHP Tavşanlı durmak bilmiyor

Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) Tavşanlı İlçe Teşkilatı, 29 Mart'ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerine yönelik çalışmalarını devam ettiriyor. Bu çerçevede partililerce tanıtım ve gezi etkinlikleri de tüm hızıyla sürdürülüyor.

MHP Tavşanlı Belediye Başkanı adayı Hasan Çelebi ve meclis üyeleri ile partililer Cumartesi Pazarı esnafıyla bir araya gelerek esnafları Tavşanlı için yapacakları projeler hakkında kısa bilgilendirmelerde bulundu.

Esnaf ziyareti sonrası açıklamalarda bulunan MHP Tavşanlı Belediye Başkan Adayı Hasan Çelebi, "Bu yola çıktığım günden bu yana, hiçbir destekten kaçınmayarak her zaman yanımızda bulunan İlçe Teşkilatımız ve partililere çok teşekkür ederim" dedi.

Çelebi, şöyle konuştu: "Bugüne kadar gezmediğimiz okul, hastane, sağlık ocağı, eğitim kurumları, esnaflarımız, köyler, kahveler, mahalle ve dernekler kalmadı. Her yere gitme gayretinde bulunduk. Uzun zamandır Tavşanlımızın ihtiyacı olan projeleri yapmak için bu yola çıktığımızı vatandaşlarımıza söyledik. Onlara kazanmak istediğimizi anlattık ve destek istedik. İnşallah halk hak eden kişiyi kazandıracaktır."

iha
Yayın Tarihi : 24 Mart 2009 Salı 14:57:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?