7
Mayıs
2024
Salı
KÜTAHYA

MHP'de 'evet' depremi

MHP'DE 'EVET' DEPREMİ

12 Eylül'de yapılacak halk oylamasında 'evet' oyu kullanacağını açıklayan Kütahya Simav'a bağlı Yeşildere beldesinin MHP'li Belediye Başkanı Tahsin Akkuş, 3 belediye meclis üyesiyle birlikte partisinden istifa ederek, AK Parti'ye katıldığını bildirdi.

Partisinden istifasıyla ilgili gazetecilere açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Akkuş, belediye meclis üyeleri Yaşar Korkmaz, Mehmet Bilici ve İsmail Batu'nun da kendisiyle birlikte hareket ederek AK Parti'ye katıldıklarını söyledi.

Partisinden istifa ettiğine ilişkin dilekçesini noter aracılığı ile Kütahya İl Merkezine gönderdiğini ifade eden Belediye Başkanı Tahsin Akkuş, son istifaların ardından 9 belediye meclis üyesinden bir CHP'li haricinde diğerlerinin de AK Partili olmasının işlerini hızlandıracağını kaydetti.

Akkuş, parti rozetini önümüzdeki cumartesi günü Simav'a gelmesi muhtemel olan Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu'nun, gelmediği takdirde AK Parti Kütahya Milletvekili İsmail Hakkı Biçer'in ilçeye bağlı Beyce beldesinde düzenlenecek iftar yemeği programında takacağını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2010 Perşembe 17:29:04
Güncelleme :2 Eylül 2010 Perşembe 18:09:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?