3
Mayıs
2024
Cuma
KÜTAHYA

MHP'de Konya yeniden başkan

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya İl Başkanlığı'nın Olağan Genel Kurulu'nda, mevcut başkan Kamil Konya güven tazeledi.

Divan başkanlığını MHP Genel Başkan Yardımcısı Metin Çobanoğlu, divan üyeleğini MHP Kütahya Milletvekili Alim Işık, Şaphane Belediye Başkanı Ramazan Yeşildeniz ile Gediz eski Belediye Başkanı İsmail Şenol’un yaptığı kongrede, Ahmet Uluca'ın listesi delegelerden 173 oyuna alırken, mevcut başkan Kamil Konya'nın listesi de 226 oy aldı.

Genel kurula CHP, DP ve DSP il başkanları ve bazı yöneticiler ile Türk Kamu-Sen, bazı işçi ve memur sendikaları başkanları da katıldı. MHP genel başkanı Devlet Bahçeli’nin okunan mesajı ise uzun süre partililer tarafından alkışlandı.
Genel kurulda konuşan Metin Çobanoğlu, "Her yerde ekonomik sıkıntı var, işsizlik almış başını gidiyor, sadece rantiyeciler memnun bu hükümetten. Ekonomi iflas noktasına geldi, 7 yıldır bu ülke iyi yönetilmiyor, Toplum mühendisliği yapıyorlar. Hasmane düşünenler bu ülkeyi yönetiyor" dedi.

Kongre sonrası bir teşekkür konuşması yapan MHP Kütahya İl Başkanı Kamil Konya, bazı karıştırıcıların partiyi dışardan vurmak istediklerini belirterek, "Ülkücü olmak çok önemli, ülkücü kalmak daha da önemlidir" diye konuştu.

MHP Kütahay İl Başkanlığı'nın yeni yönetimi şu isimlerden oluştu: Kamil Konya, (Başkan) Bedri Dinçer, Adnan Kurnaz, Nevzat Baş, İsmail Şen, Adem Kenar, Ahmet İça, Ayhan Toy, Recep Yılmaz, Feyzi Dündar, Mehmet Baki, Ramazan Zeybek, Turan Erkul, Sait Bayrakkaya, Y.Yalçın Yavaş, Fatih Rıfat Ay, Selahattin Orman, Abdülkadir Kecek, Ömer Parlak, Hakan Oturmaz, Fikri Saraç, Ahmet Uçar ve Muharrem Gencer."
 

iha
Yayın Tarihi : 17 Ağustos 2009 Pazartesi 14:31:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?