3
Mayıs
2024
Cuma
KÜTAHYA

MHP'nin Tavşanlı adayı Çelebi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tavşanlı İlçe Teşkilatı, Belediye Başkanı adayı olarak eski Kütahya Ticaret ve Sanayi İl Müdürü Hasan Çelebi'yi açıkladı.

MHP İlçe Teşkilatı'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan İlçe Başkanı Akın Kaygısız, İsrail'in Filistin'e uygulamış olduğu vahşeti kınadıklarını bildirerek başladığı konuşmasında Çelebi'nin adaylığının MHP Genel Merkezince onaylandığını söyledi.
Kaygısız, "Tavşanlımızın bağrından kopmuş, diğer illerde ilçemizi en iyi şekilde temsil eden Ha-san Çelebi'nin Tavşanlı'ya en iyi hizmeti vereceğini düşünüyoruz. Adayımız Hasan Çelebi'nin ilçemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum" dedi.
MHP Tavşanlı Belediye Başkan Adayı Hasan Çelebi, doğma büyüme Tavşanlılı olduğunu kaydederek, Kütahya Sanayi ve Ticaret İl Müdürlüğü'nde 25 yıl görev yaptığını anlattı.

1,5 yıl da vali yardımcısı olarak hizmet ettiğini vurgulayan Başkan Adayı Hasan Çelebi şöyle konuştu: "Görevim esnasında Kütahya ve ilçelerindeki küçük sanayi sitelerinin kuruluşunda bizzat bulundum. Yine Kütahya ve Gediz'de organize sanayi bölgelerinin teşekkülünü sağladım. Tavşanlı için yaptığım organize sanayi bölgesi çalışmalarımda 8 yıl önce bitmesi gereken organize sanayi bölgesi için ne yazık ki, bazı nedenlerle akamete uğradım. Kütahya ve ilçelerindeki sanayi ve madencilik sektörü gibi birçok konuda çalışmalar yaptım. Onlarca ödüle layık görüldüm. Tek dileğim Tavşanlı halkına hizmet etmektir. Kimsenin hayali benim düşüncelerimin yanına bile yaklaşamaz. Bu seçimlere katılan diğer siyasi parti adaylarını da kutluyorum."

iha
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2009 Salı 14:37:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?