2
Mayıs
2024
Perşembe
KÜTAHYA

Milletvekili Işık'tan Akbaş'a destek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Milletvekili Alim Işık Hisarcık ilçesinde, MHP Belediye Başkan adayı Mehmet Akbaş’a destek vermek amacıyla çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Hisarcık MHP Belediye Başkan adayı Mehmet Akbaş, MHP Hisarcık İlçe Başkanı Mehmet Erdoğan, İl Genel ve Belediye Meclisi üyeleri ile birlikte pazarcı esnafını ve iş yerlerini ziyaret eden MHP Kütahya Milletvekili Alim Işık yaptığı açıklamada, “Bildiğiniz gibi 29 Mart Mahalli Seçimleri nedeniyle Milletvekillerimiz geçen hafta itibarıyla TBMM’deki faaliyetlerini bitirdiler. Herkes seçim bölgesine çıktı. Bende bu dar kapsamda en az her ilçemize bir gün olmak üzere zaman ayırdım. Mümkün olduğunca seçime gireceğimiz 68 seçim bölgesinin tamamına en az bir kez uğramaya çalışıyorum. Bugün de bu amaçla Hisarcık’tayız. Öncelikle hem Hisarcık’ın pazarının olması ve diğer bölgelerimize bu vesileyle ulaşmak amacıyla buraya geldim. Hisarcık esnafımıza hayırlı işler diliyor. Hisarcık’lı hemşerilerime de saygılarımı sunuyorum. Hakikaten çok güzel ve olumlu gelişmeleri görüyorum. İnşallah bu defa Kütahya’mız kendisine yapılan haksızlıklara dur diyecek.  Ben buna adım gibi inanıyorum.

Çünkü 61 belde belediyesinin bir gecede kaldır indir parmak hesabıyla 48’ini köye dönüştüren bu zihniyeti Kütahya, Kütahya’dan mutlaka kovacaktır ve gittiğim yerlerde de bunu çok rahat görüyorum.İnşallah Kütahya bu hesabı soracak. Biz bu Yerel Seçimlerden sonra hem yerel yönetimlerde, hem de bundan sonra gelecek olan iktidarı belirleyecek önemli bir seçim olarak gördüğümüz 29 Mart tarihinden sonra daha farklı bir muhalefet anlayışı ve iktidara hazırlanan bir parti olarak hizmetimize devam etmeye çalışıyoruz. Hiç bir yerde çatışmanın taraftarı değiliz,kesinlikle çalışmadan yanayız. Hisarcık’ta da ilçemize en iyi şekilde hizmet edebileceğine inandığımız bir ekibi oluşturmaya çalıştık. Partili partisiz demedik, demiyoruz demeyeceğiz. Yeter ki önce Hisarcık. Hisarcık’ı kim kurtarır, kim daha iyi hizmet eder diyorsak onları davet ettik.

Başkanımız Belediye ve İl genel meclisi üyesi arkadaşlarımız, hepsi bu anlayışla belirlenmiştir. Bu vesileyle de bu titiz çalışmayı yapan ve bu arkadaşlarımızı bir araya getiren, teşkilat başkanım başta olmak üzere partinin tüm yetkililerine teşekkür ediyorum. Ayrıca Hisarcık halkımıza da bu seçimlerin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Seçimlerde yarışacak olan tüm adaylarımıza da başarılar diliyorum” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 9 Mart 2009 Pazartesi 12:57:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?