29
Nisan
2024
Pazertesi
KÜTAHYA

Minikler duygulandırdı

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, okul öncesi eğitim alan öğrencilerin yaptığı yürüyüş ve gösteriler vatandaşlar arasında duygulu anlar yaşattı.


Minik öğrenciler önce Hükümet binası önünden başlayan bir yürüyüş yaptılar. Cumhuriyet Caddesi’nden geçişleri sırasında vatandaşlar tarafından alkış yağmuruna tutulan küçük öğrencilerin şenlik programı Belediye Kültür Salonundaki marifetlerle dolu gösterileri ile devam etti.
Salonda Ataya Saygı Duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunmasından sonra, Gediz Hayme Ana Anaokulu’nun pon ponlu dans, kurbağa ve palyaço gösterileri büyük alkış topladı.


Akçaalan İlköğretim Okulu Folklor Ekibi “Harmandalı Halk Oyunu”nu büyük bir başarıyla sergilerken, Atatürk İlköğretim Okulu “Kafkas” oyunu, Bir Eylül İlköğretim Okulu “Arılar ve Askerler” skeci, Cebrail İlköğretim Okulu Folklor, Dayınlar İlköğretim Okulu 10. Yıl Marşı, Bayrak Gösterisi ve Monolog, Fatih İlköğretim Türkiyem Dansı, Kurtuluş İlköğretim’in Müzikli Dans Gösterisi ve İstiklal Marşı, Mehmet Akif Ersoy İlköğretim’in Müzikli Dans Gösterisi ve İstiklâl Marşı, Mehmetçik İlköğretim’in Kına Gecesi, Gelin-Damat Oyunu ve Zafer İlköğretim’in Müzikli Dans gösterileri tüm Gedizli izleyenleri duygulu anlar yaşattı.

..
Yayın Tarihi : 30 Mayıs 2008 Cuma 18:07:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?