2
Mayıs
2024
Perşembe
KÜTAHYA

Miniklerden polis amcaya ziyaret

Kütahya'nın Hisarcık ilçesi Atatürk ilköğretim Okulu Anasınıfı öğrencileri ve öğretmenlerinden oluşan 29 kişilik grup, İlçe Emniyet Amirliği'ni ziyaret etti.

Anasınıfı öğretmenleri Elveda Gençer, Münevver Demirbağ, Çok Programlı Lise Çocuk Gelişimi sınıfından 5 stajer öğrenci ile 22 ana sınıfı öğrencisini İlçe Emniyet Amiri Mehmet Ali İregör ve polisler kapıda balonlarla karşıladı. Minik öğrenciler ilk kez yakından gördükleri polis amcaları görmenin mutluluğu ve heyecanını yaşadılar.

Ziyaretten büyük mutluluk duyduklarını belirten İlçe Emniyet Amiri Mehmet Ali İregör, "Atatürk ilköğretim Okulu idarecileri anasınıfı öğrencilerinin emniyet teşkilatımızı ziyaret ederek bilgi almak istediklerini belirttiler. Biz de onların bu istediğini kırmadık. Onların anlayacağı dilden çocuklarımıza çalışmalarımızı anlattık. Çocuk yaştakilerin suçlara karışmasını önlemek için başta medya olmak üzere tüm kesimlerle iş birliği yapmaya hazırız. Bu ziyaretler polis teşkilatımızın vatandaşlarımızın her zaman yanında olduğunu bilmesi açısından çok önemli.Hepimiz bir olup, ilçemizdeki çocuklarımızı daha iyi şartlara taşımalıyız " dedi.

Anasınıfı öğrencilerine meslekleri tanıtmak amacıyla bu tür gezilerin düzenlendiğini söyleyen Atatürk ilköğretim Okulu Müdürü Mehmet Coşar, ”Çocuklarımıza polislik mesleğini tanıtmak için düzenlenen gezi gelişim çağındaki çocuklarımız için çok yararlı geçmiştir.Çünkü çocuklarımızın bir çoğu okul dışında internet kafe ve kahvehanelere yönelmektedirler. Hepimiz çocuklarımızı bu zararlı mekanlardan korumalıyız. Bu konuda velilerimizde duyarlı olmalı" diye konuştu
 

iha
Yayın Tarihi : 3 Mart 2009 Salı 13:01:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?