3
Mayıs
2024
Cuma
KÜTAHYA

Miniklerden Yılmaz'a ziyaret

Kütahya’nın Hisarcık ilçesine bağlı Aşağı Yoncaağaç köyü anasınıfı öğrencileri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yılmaz'ı ziyaret etti.

Aşağı Yoncaağaç köyü Anasınıfı öğretmeni Hafize Eroğlu ile 7 anasınıfı öğrencisi önce Atatürk ilköğretim Okulundaki iki anasınıfını ziyaret etti. Buradaki öğrencilerle çeşitli oyunlar oynayan minik öğrenciler daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek kendisine çiçek verdiler.

Ziyaretlerinden dolayı minik öğrencilere teşekkür eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yılmaz, “Bu tür ziyaretler okullar arası anasınıfı öğrencilerinin birbirleriyle tanışıp kaynaşması ve farklı ortamlar görmesi açısından çok faydalı olmaktadır. Anasınıfları aile dışına atılan ilk adımdır. Çocuklara bilgi aktarmaktan öte içindeki yeteneklerin gelişmesine yardımcı olan ve çocuklarımıza kuralları en etkili öğreten kurumdur. Biz okul öncesinde yaşı daha aşağılara çekmek suretiyle okul öncesi eğitimi yaygınlaştırmaya ve okullaştırma oranımızı artırmaya gayret ediyoruz” dedi.

Milli Eğitim Müdürü Yılmaz, ziyaret sırasında kendisine çiçek veren öğrencilere çikolata ikram etti.

iha
Yayın Tarihi : 12 Mart 2009 Perşembe 16:10:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?