2
Mayıs
2024
Perşembe
KÜTAHYA

Motosiklet şov nefes kesti

Kütahya'nın Simav ilçesini yakından tanımak ve gittikleri yerlerde anlatmak üzere motosikletleriyle 250 kilometrelik yol kat ederek Simav'a gelen hız tutkunu İzmir Riders Motosiklet Kulübü üyeleri, şehir merkezi ve bin 450 rakımlı Gölcük Dinlenme Tesisleri'nde gerçekleştirdikleri ilginç gösterileriyle izleyenleri şaşkına çevirdi.

İzmir'de kendilerine "Rüzgarın Çocukları" adını veren 20 kişilik hız tutkunu grubun Kütahya'nın 25 bin nüfuslu şirin ilçesi Simav'da son model motosikletleriyle yaptıkları gösteri, yürekleri hoplattı.

Kulübün Simavlı üyesi Ali Karatekin'in davetlisi olarak geldikleri Simav'ın doğal güzellikleri başta olmak üzere dünyaca ünlü Eynal Kaplıcaları'na hayran kaldıklarını ifade eden İzmir Riders Motor Kulübü Başkanı Şebnem Aydınç, fırsat verildiği takdirde Simav'da düzenlemeyi düşündükleri Motor Festivali
sayesinde ilçeyi tüm Türkiye'de tek başlarına tanıtabileceklerini kaydetti.

Simav'ın İzmirliler tarafından fazlaca tanınmamasının büyük bir kayıp olduğunu vurgulayan Aydinç, "Şayet bugüne kadar burnumuzun dibinde böylesine muhteşem bir şehir olduğunu fark etseydik her hafta sonu kaçar Simav'a gelirdik" diye konuştu.

Son model motorlarıyla çıktıkları bin 450 rakımlı Gölcük Yaylası ve Krater Gölü çevresinde akrobasi hareketleri yapan İzmir Riders Motor Kulübü üyeleri, piknik yapmak amaçlı bölgeye gelen ziyaretçilerin yüreklerini ağızlarına getirdi.

Eynal Kaplıcaları Restoran'da akşam yemeğinde bir araya geldikleri Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan'dan festival ile ilgili söz aldıklarını vurgulayan hız tutkunları, geceyi Eynal Kaplıcaları'nda geçirdikten sonra motosikletlerine binerek topluca İzmir'e hareket etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2009 Pazartesi 16:56:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?