8
Mayıs
2024
Çarşamba
KÜTAHYA

Müftülük spor derneği kurdu

KÜTAHYA MÜFTÜLÜĞÜ SPOR DERNEĞİ KURDU

Kütahya’da 2007 yılında kurulan Diyanet Gençlik Spor Kulübü ilk faaliyetini Kütahya Diyanet Gençlik Spor Derneği’ni kurarak başladı.

Kütahya İl Müftüsü Mustafa Üskülüplü’nün başkan olduğu Diyanet Gençlik Spor Kulübü faaliyet alanını genişleterek Kütahya Diyanet Gençlik Spor Derneği’ni kurdu. Amaçlarının müftülük olarak her türlü sportif, sosyal ve kültürel çalışmaları düzenlemek olduğunu ifade eden Müftü Üskülüplü, il ve ilçelerde bulunan personelin birlik be beraberliği sağlamak için bu derneği kurduklarını belirtti.

Müftü Üskülüplü, “2007 yılında kurulan Diyanet Gençlik Spor kulübü, ilimizde de faaliyetlerine başladı.İlk olarak Kütahya Diyanet Gençlik Spor Derneği kuruldu. Müftülüğümüz mensupları arasında farklı kabiliyetleri olan arkadaşlarımız var. Müftülüğümüz tarafından, her türlü sportif, sosyal, kültürel çalışmaları düzenlemek, il ve ilçe müftülüklerimizde görev yapan bütün personelimiz arasında her türlü yardımlaşma, dayanışma, birlik ve beraberliğini sağlamak,tüm gençlerimizin boş zamanlarını değerlendirmelerine imkan oluşturmak amacıyla Diyanet Gençlik ve Spor Kulübünü (DİGES) Kütahya da kurduk. Bu bağlamda hem spor kulübümüzün açılışını duyurmak hem de amacımıza uygun olarak personelimizin tanışma ve kaynaşmasını sağlamak için il ve ilçe müftülükleri arasında spor müsabakaları planlanmıştır” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2010 Cuma 15:44:02
Güncelleme :7 Mayıs 2010 Cuma 16:50:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?