2
Mayıs
2024
Perşembe
KÜTAHYA

'Muhtarlar kapıda bekletilmeyecek'

Kütahya Simav’ın 16 mahalle muhtarı, Muhtarlar Derneği Başkanı Raif Adıgüzel ile birlikte Belediye Başkanı Kasım Karahan’ı makamında ziyaret etti.

Sorunların çözümünde Belediye Başkanı Kasım Karahan’a yardımcı olacaklarının altını çizen Simav Muhtarlar Derneği Başkanı Raif Adıgüzel, ilçenin kalkınıp gelişmesinin mahallelerin kalkınmasıyla başlayacağını vurguladı. Mahalle muhtarlarının kapıda bekletilmemesi için görevlilere talimat veren Karahan, ”Muhtar istediği zaman bana ulaşabilmeli. Bu konuda mesai mefhumu tanımıyorum” dedi.

Herkesin hayalini kurduğu Simav’ı inşa edebilmek için muhtarların desteğine ihtiyaç duyduğunu ifade eden Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan, birlikte çok güzel hizmetlere imza atacağız. Sizleri yanımda görmek bana güç ve kuvvet verecek. Hepinize şimdiden ayrı ayrı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

“Simav bizlerden hizmet bekliyor” şeklinde konuşan Karahan, seçim öncesi ne söz verdiyse hepsinin arkasında olduğunu belirterek şunları söyledi. Karahan, "Simav bundan sonra hem siz muhtarlarla hem de bizden hizmet bekliyor. İnşallah hep beraber el birliği içerisinde hizmet edeceğiz. Seçim öncesi mahallelerinizde toplantılar yaptım. Ne söylediysem arkasındayım. Söz verdiğim her şeyi yapacağım. Başta alt yapı ve jeotermal enerji ile ısınmaya paralel olmak üzere her mahallemize en güzel bir şekilde hizmet götüreceğim. Mahallelerimize eşit hizmet götüreceğim dedim. Sözümün arkasındayım” dedi.

Mahalle muhtarları adına söz alan Simav Muhtarlar Derneği Başkanı Raif Adıgüzel, Başkan Karahan’a 'hayırlı olsun' diyerek, Simav’a birlikte hizmet edecek olmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 13 Nisan 2009 Pazartesi 17:16:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?