3
Mayıs
2024
Cuma
KÜTAHYA

Muhtarlar son kez buluştu

Kütahya’nın Simav ilçesinde beş yıl süreyle görev yapan toplam 136 köy ve mahalle muhtarı Simav Muhtarlar Derneği tarafından Eynal Kaplıcaları Restoranda düzenlenen 'Veda Yemeği'nde son kez bir araya geldi. Duygusal anların yaşandığı veda yemeğine Simav Kaymakamı Rıza Dalan onur konuğu olarak davet edildi.


5 yıllık görev süresince muhtarlar arasında hiçbir huzursuzluğun yaşanmamış olmasının kendilerini sevindirdiğini dile getiren Simav Muhtarlar derneği Başkanı Raif Adıgüzel, 29 Mart yerel seçimlerine yeniden katılacak olan muhtar arkadaşlarına başarılar dilerken, katılmayarak köşelerine çekilecek olanlara da yeni yaşamlarında mutluluklar diledi. Muhtarlığın bir kamu hizmeti olduğunu anlatan Adıgüzel, geçmiş beş yıllık süreçte Simavlı muhtarların köy ve mahallelerini çağdaş ve modern bir görünüme kavuşturmak için harcadıkları çabaların her türlü takdirin üzerinde olduğuna dikkat çekti. Simavlı muhtarların çalışkanlığı sayesinde köy ve mahallelerin pek çoğunda içme suyu, yol, kanalizasyon, cadde ve sokakların kilitli beton parke ile döşenmesi, kaldırım çalışmaları, yeni yolların açılması, park ve yeşil alanlar gibi sorunların büyük oranda çözümlendiğini dile getiren Simav Muhtarlar Derneği Başkanı Raif Adıgüzel, 29 Mart yerel seçimlerinin ilçede tatlı bir rekabet ortamında geçmesi dileğinde bulunduklarını tekrarladı.


Simavlı 136 köy ve mahalle muhtarının son kez biraya geldiği veda toplantısının kapanış konuşmasını gerçekleştiren Simav Kaymakamı Rıza Dalan,” Bizleri böylesine güzel ve mutlu bir ortamda buluşturduğu için Simav Muhtarlar Derneğimizin çalışkan başkanı Raif Adıgüzel’e huzurunuzda teşekkür ediyorum. Seçime girecek arkadaşlarımıza başarılar dilerken, seçim dışı kalan arkadaşlarımıza yeni yaşamlarında mutluluklar temenni ediyorum” dedi Simavlı 136 köy ve mahalle muhtarı son kez aralarına aldıkları Kaymakam Rıza Dalan ve dernek başkanı Raif Adıgüzel ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi, birbirlerine sarılarak veda etti.

iha
Yayın Tarihi : 13 Mart 2009 Cuma 12:38:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?