2
Mayıs
2024
Perşembe
KÜTAHYA

Mustafa'nın karnesi sahipsiz kaldı

Kütahya'nın Emet ilçesine bağlı Eğrigiz beldesinde, babasının tabancasından çıkan kurşunla hayatını kaybeden öğrencinin arkadaşları karne sevincini buruk yaşadı.

Bütün yurtta olduğu gibi Emet 3. Eylül İlköğretim Okulu'nda da karne heyecanı yaşandı. Ancak 10 yaşında hayata gözlerini yuman Mustafa Bülbül'ün sınıfında sevinç yerine hüzün hakimdi.

Mustafa'nın karnesi boş kalan sırasına bırakıldı. Öğretmeninin karneye yazdığı not ise herkesi gözyaşına boğdu. Öğretmeni Rıza Arıdaş, hala ölümünün ardındaki sır perdesi aralanamayan talihsiz öğrencisinin karnesine, "Onu hiç unutmayacağım. Utangaç ve gülen yüzünü hep hatırlayacağım. Onu çok seviyorduk" yazdı.

Okul Müdür Muavini Hakan Çakır, "Bu sene karne törenimizde sevinç ve hüznü birlikte yaşadık. Maalesef 4/B sınıfı öğrencimiz Mustafa Bülbül aramızdan ayrıldı" dedi.

Bu arada, Bursa Adli Tıp Kurumu'ndan alınan Mustafa Bülbül'ün cenazesi, belde mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.

"BASINDA ÇIKAN BAZI HABERLER ASILSIZ"
Bülbül ailesi, Mustafa'nın annesi ile ilgili çıkan asılsız haberlerden büyük üzüntü duyduklarını belirterek, "Yalan haberler yüzünden acımız katlandı. Bu haberleri yapanlar adalete hesap verecek. En kısa zamanda dava açacağız" dedi.
Eğrigöz Belediye Başkanı Mehmet Alkan da bazı gazetelerde çıkan haberlere tepki göstererek, "Basın yargısız infaz yaptı. Bu haberlere çok üzüldük" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2009 Cuma 21:50:56
Güncelleme :12 Haziran 2009 Cuma 22:05:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?