8
Mayıs
2024
Çarşamba
KÜTAHYA

'Müsteşar Güngör'ün tek isteği

SIKÇA GÖRÜŞTÜĞÜ BAŞBAKAN'I DÜNYA GÖZÜYLE GÖREMİYOR

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile sıkça görüşebildiği için hemşerilerinin 'Müsteşar' adını taktıkları doğuştan görme engelli Simavlı Güngör Avcıoğlu, en büyük idealinin kendisine hayran olduğu Başbakan'ı dünya gözüyle bir kere olsun görmek olduğunu söyledi.

Başbakan Erdoğan ile sıkça görüşmesi yüzünden Kütahya ve çevresinde vatandaşların 'Müsteşar Güngör' adını taktıkları Güngör Avcıoğlu, çıplak gözle göremediği Başbakan`ı sık sık rüyasında gördüğünü söyledi. Avcıoğlu, Simav ilçe merkezinin yanı sıra Kütahya ve Uşak'ta yayınlanan günlük gazetelerde köşe yazarlığı yapıyor.

Sıkça görüştüğü Başbakan Erdoğan'ı rüyasında gördüğü şekliyle hayal ettiğini anlatan Güngör Avcıoğlu, Başbakan Erdoğan'ı rüyasında siyah saçlı, buğday tenli, kırışık alınlı, cüsseli ve karizmatik bir insan olarak gördüğünü söylüyor.

Başbakan Erdoğan ile rüya alemindeki ilişkisinin abi-kardeş çerçevesinde geliştiğine dikkat çeken Avcıoğlu, yıllardır aynı safta siyaset yapmalarına rağmen Erdoğan'a bir türlü 'Sizi rüyamda görüyorum' diyemediğini kaydetti.

SIKÇA GÖRÜŞTÜĞÜ BAŞBAKAN'I DÜNYA GÖZÜYLE GÖREMİYOR
SIKÇA GÖRÜŞTÜĞÜ BAŞBAKAN'I DÜNYA GÖZÜYLE GÖREMİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2010 Cuma 12:26:02
Güncelleme :26 Şubat 2010 Cuma 14:56:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?