2
Mayıs
2024
Perşembe
KÜTAHYA

MYO inşaatı tam gaz sürüyor

Kütahya’nın Pazarlar ilçesinde, belediye tarafından yaptırılmakta olan Meslek Yüksekokulu inşaatının, kış şartlarına rağmen büyük bir hızla devam ettiği bildirildi.

Dört kat olarak yapılan Pazarlar Meslek Yüksekokulu binasının dördüncü kat hasır betonu atılması ile birlikte binasın duvar örme çalışmalarının hız kazandığı açıklandı. 2009-2010 eğitim-öğretim sezonunda Pazarlar Meslek Yüksekokulu'nun yeniden eğitim öğretime başlayacak olması inşaatın hızlı ilerlemesindeki en büyük etken olduğu bildirildi.

İnşaatı yapan yüklenici Firma sahibi İnşaat Mühendisi Nail Sönmez, “Pazarlar Meslek Yüksekokulu binasının yapımı hızla devam ediyor. Dördüncü kat hasır betonu atıldı. Bundan sonra duvar örme çalışmalarımıza hız verdik. İnşaatı anlaşmanın şartlarına uygun yapımına devam ediliyor. Nisan ayında tamamlayarak belediyeye teslim edeceğiz” dedi.

Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun, ilçenin olmazsa olmazlarından olan Pazarlar Meslek Yüksek okul için seferber olduklarını belirtti. Başkan Torun, “ İlçemizin kültür ve ekonomik seviyesinin yükselmesi açısında Pazarlar Meslek Yüksekokulu İlçemizin vazgeçilmezlerindendir. 2009-2010 eğitim öğretim sezonunda Pazarlar Meslek Yüksekoulumuz yeniden eğitim öğretime başlıyor.Meslek Yüksekokulu binasının yapımı hızla devam ediyor. Son katın hasır betonu atıldı. İlçemizin üniversite kenti olma yolunda önünde hiçbir engel kalmamıştır. Birlik Beraberlik içersinde halkımızla birlikte Meslek Yüksekokulumuzu İlçemize yeniden kazandıracağız” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 14 Ocak 2009 Çarşamba 00:38:41
Güncelleme :14 Ocak 2009 Çarşamba 00:39:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?