2
Mayıs
2024
Perşembe
KÜTAHYA

Nazlı: Bizim şarkımız bitmeyecek

AK Parti Kütahya Belediye Başkan Aday Adayı Şükrü Nazlı, "Bu yarışın galibi ve mağlubu yoktur. Bu sadece bir tercihtir" dedi.

Nazlı, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, haftasonu İzmir'de açıklanan tüm belediye başkan adaylarına seçim sürecinde başarılar diledi.

"Bizim şarkımız bitmedi, bitmeyecek" diyen Nazlı, "Bilindiği gibi, Adalet ve Kalkınma Partisi 17 Ocak 2009 tarihi itibariyle Kütahya’da il ve ilçelerdeki adaylarını belirlemiş ve İzmir’de düzenlenen bir törenle kamuoyuna ilan etmiştir. Belirlenen ve ilan edilen tüm adaylarımıza başarılar dilerken, bu tercihlerin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Adalet ve Kalkınma Partisi aday belirleme sürecinde belki de hiçbir siyasi partinin bugüne kadar yapmadığı bir şekilde halkın ve teşkilatın katılımını gerçekleştirmiştir.

Kamuoyu anketleri, teşkilat temayülleri, milletvekillerinin görüşleri ve genel merkez birimlerinin çalışmaları sonucunda adaylar tesbit edilmiştir. Artık bu noktadan sonra adayın kim olduğunu tartışmak yerine, partimizin başarısını düşünmek hepimizin üzerine düşen bir görevdir. AK Parti'nin bir müntesibi olarak, burada önemli olan önümüzdeki 29 Mart Yerel Seçimleridir. Ve bu seçimler, ülkemizde ve dünyada yaşanan bazı olaylar nedeniyle daha önemli hale gelmiştir.

Bugün ülkemizde Ak Parti’ye olan ihtiyaç geçmişe oranla bir kat daha artmıştır. Bir yandan küresel kriz, bir yandan Filistin’de yaşanan acılar, bir yandan da yurt içinde terörle verilen mücadele bu ihtiyacı artırmıştır. Ülkemizin küresel krizle mücadele için istikrara, Ergenekon, PKK gibi terör örgütleriyle, mafyayla, çetelerle mücadele için kararlı ve siyasi iradeye ve dünya da barışın egemen olması için, İsrail’in gerçekleştirdiği katliamlara karşı, mazlum Filistin halkına destek için tüm dünya liderlerinin suskun kaldığı bir dönemde cesaretle çaba gösteren tek dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan'a ihtiyacı vardır. Dünyada ve Türkiye’de yaşanan bu kritik süreçte tüm teşkilat mensuplarımız bu hassasiyetle düşünerek partimizin başarısı için kenetlenmek zorundadır. Kırgınlar ve küskünler varsa bu yaralar süratle tamir edilerek bunun parti içi demokratik bir yarış olduğu asla göz ardı edilmemelidir.

Bu yarışın galibi ve mağlubu yoktur. Bu sadece bir tercihtir. Niceliğin egemen olduğu bir dünya da niteliğin aranıp bulunması çok zor ve zahmetli bir çaba gerektirir. Bunun için kimseyi suçlamamalıyız. Bu süreçte şahsımızın değil, ülkemizin geleceği önemlidir. Bunun için hep birlikte, üzüntüye kapılmadan hizmete yola devam şarkımızı söylemeliyiz. Aday adaylığım süresince bana destek olan başta teşkilatımıza, Kütahya kamuoyuna, sivil toplum örgütlerine, Kütahyaspor camiasına , basın mensuplarımıza, ekip arkadaşlarıma, aileme ve dostlarıma teşekkürü bir borç biliyorum. Bizim şarkımız hiç bitmedi, bitmeyecek. Her karanlığın sonunda bir aydınlık, her gecenin bir sabahı var. Aydınlık bir gelecek, barış ve huzur dolu bir dünya ve sevgi medeniyetine uyanmak dileğiyle herkeze sükranlarını sunuyorum" şeklinde konuştu.

AK Parti, Kütahya Belediye Başkanlığı için mevcut Başkan Mustafa İça'yi yeniden aday göstermişti.

iha
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2009 Pazartesi 23:58:11
Güncelleme :20 Ocak 2009 Salı 00:44:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?