22
Mayıs
2024
Çarşamba
KÜTAHYA

Nazlı aday olacak mı?

KÜTAHYA İL GENEL MECLİSİ BAŞKANI ŞÜKRÜ NAZLI:

Şükrü Nazlı, Kütahya İl Genel Meclisi Başkanlığına Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla aday olup, halkın teveccühü ile bu görevi üstlendiğini bildirdi.

Nazlı, bir internet sitesinin "2011 genel seçimlerinde milletvekili aday adayı olacakmısınız?" sorusuna, "Ben görevimin başındayım, bana yakışan kararında bu olduğunu düşünüyorum" şeklinde yanıt verdi. Nazlı, ancak Başbakan Erdoğan'ın herhangi bir takdirinin olması halinde, yeniden bir durum değerlendimesi yapabileceğini kaydetti.

"Benim için en önemli olan şey, aldığım görevi layıkıyla yerine getirmektir" diyen İl Genel Meclisi Başkanı Şükrü Nazlı, "Şahsen benim, hiçbir makam ve mevkii ye karşı bir hırsım olmadı. AK Parti'de bütün kademelerdeki görevlerime arkadaşlarımın ısrarı ve destekleriyle geldim. 2011 seçimlerini ülkemiz için şu ana kadarki bütün seçimlerden daha önemli görüyorum. Ülkemizin gerek fiziksel imarı, gerekse de demokratikleşmesi yolunda en önemli virajlardan biri bu seçimler olacak. O yüzden benim veya bir başkasının milletvekili olmasından daha önemli olan hükümetimizin aynı güç ve aynı kararlılıkla seçimler sonrasında da yoluna devam edip, edemeyeceğidir. Bu şartlar altında hiçbir aday adayı ile karşı karşıya gelmek gibi bir lüksüm olmadığını, adaylık süreci başladığında da her bir aday ile omuz omuza çalışmak gibi bir görevim olduğunu belirtmek isterim.Şahsımla ilgili karara gelince; ben görevimin başındayım. Bana yakışan kararın da bu olduğunu düşünüyorum. Şunun bilinmesini isterim ki, şu an yürüttüğüm İl Genel Meclisi Başkanlığı görevine Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile aday oldum ve hemşehrilerimin teveccühüyle de bu görevi üstlendim. Benim için en önemli olan şey, aldığım her görevi layık-ı vechi ile yerine getirmek, şahsıma yönelen takdir ve teveccühleri de her zaman bir emanet titizliğinde değerlendirmektir.Ancak Milletvekilliği adaylığı hususunda ise Başbakan’ımızın bir takdiri olursa konuyu tekrar değerlendireceğimi ifade etmek isterim" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2011 Pazartesi 17:18:02
Güncelleme :17 Ocak 2011 Pazartesi 23:56:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?