8
Mayıs
2024
Çarşamba
KÜTAHYA

Nazlı'dan arkadaş vefası

ŞÜKRÜ NAZLI'NIN ARKADAŞ VEFASI

Kütahya İl Genel Meclisi Başkanı Şükrü Nazlı, bundan bir süre önce vefat eden yakın dostu Adem Erol’un Emet ilçesine bağlı Dereli köyünde bulunan anne ve babasına taziye ziyaretinde bulundu.

Şükrü Nazlı, İl Genel Meclisi üyesi Remzi Günay ile birlikte bölgede İl Özel İdaresince gerçekleştirilen çalışmaların son durumunu görmek ve bölge halkının sorunlarını dinlemek üzere yaptığı çalışma ziyareti sırasında, bundan bir süre önce yakalandığı hastalık sonucu hayatını kaybeden yakın arkadaşı ve dostu Adem Erol’un Dereli’de bulunan babası ve annesini evlerinde ziyaret ederek taziyede bulundu.

Başkan Nazlı, ”Adem kardeşimizle uzun yıllara dayanan sıcak bir dostluğumuz vardı. Kendisinin genç yaşta aramızdan ayrılması bizleri derinden üzmüştür. Kendisine Cebab-ı Allah’tan rahmet, anne-babasına olarak sizlere ve geride bıraktığı eşine de sabr-ı cemil diliyorum. Bizler yoğun çalışma tempomuzdan dolayı bu ziyareti geciktirdik. Rahmetli Adem kardeşimiz bizim her türlü çalışmamızın içinde olmuş ve bizlere olan desteğini hiç eksik etmemiştir. Arkadaş çevresinde ve cemiyet için de sevilen sayılan birisiydi, tekrar Allahtan rahmet diliyoruz” dedi.

Baba Bekir Erol’da Meclis Başkanı Nazlı’nın ziyaretinden dolayı çok memnun olduklarını ve duygulandığını ifade ederek, “Bizleri unutmadınız, ziyarete geldiniz. Allah razı olsun" diye konuştu.

Nazlı, daha sonra Günay ve Günlüce Belediye Başkanı Cemil Korkut ile birlikte bölgedeki çalışmaları yerinde inceledi.

ŞÜKRÜ NAZLI'NIN ARKADAŞ VEFASI
İHA
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2010 Çarşamba 18:20:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?