29
Nisan
2024
Pazertesi
KÜTAHYA

Nefes kesen yangın tatbikatı

Kütahya'nın Tavşanlı Hükümet Konağı’nda İlçe Sivil Savunma Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen yangın tatbikatı gerçeğini aratmadı. Hükümet Konağı’nda görev yapan yaklaşık 100 personel ve diğer vatandaşlar siren sesleri ile birlikte hemen tahliye edildi. 

Hükümet Konağı Yangın Talimatı Yönetmeliği’ne göre çalışan personel hiç vakit kaybetmeden görev yerlerinde hazır bulundu. Ayrıca emniyet, itfaiye ve sağlık personelinin çok kısa sürede olay yerine ulaşmaları memnuniyetle karşılandı. 

Kaymakam Mehmet Suat İlhan, yılda bir kez gerçekleştirilen tatbikatın başarılı geçtiğini emniyet güçleri, itfaiye ve ambulansın olay yerine zamanında geldiğini belirtti. 

Söz konusu tatbikatın yönetmelik gereği yapıldığı söyleyen Kaymakam Mehmet Suat İlhan, buna benzer tatbikatların diğer kurum ve kuruluşlarda da devam edeceğini söyledi. İlhan, tatbikatta görev alan personeli de başarılı bulduğunu kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2008 Perşembe 14:26:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
zeliha aksoy IP: 212.175.115.xxx Tarih : 8.03.2008 18:00:13

önceden haber verilirse tabili olur bide memnuniyetle karşıladık diyolar önceden haberim olsa ben de tam vaktinde gelirim tatbikat dediğin sır olarak kalmalı yayıyolar etrafa ne tatbikat var tmm herkes hazır herşey bir sirene bakıyo öyle iş olmaz :D