2
Mayıs
2024
Perşembe
KÜTAHYA

Nikah salonu bakıma alındı

Tavşanlı Belediyesi bünyesinde hizmet veren Belediye Nikah Salonu bakıma alındı. Tavşanlı'nın ihtiyaçlarını karşılamakta yetersiz kalan Nikah Salonunda modernize çalışmalarına başlandı.


Tavşanlı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin yürüttüğü çalışma ile başlatılan çalışmalar sonrasında Belediye Nikah Salonunda eski görünümünden eser kalmayacak. Taban ve tavanların yenilenerek sahne cam ve kapılarında değiştirileceği salon 2009 yılı düğün sezonuna yeni yüzü ile girecek.


Konuyla ilgili açıklama yapan Tavşanlı Belediye Başkanı Ali İhsan Çakır, “Tavşanlı Belediyesi Nikah Salonu uzun yıllardan buyana halkımıza hizmet vermiştir. Zamanla yıpranan ve bakım gerektirecek duruma gelen bu salonda şu anda ekiplerimiz çalışmalarına başladı. Burada planladığımız Tavşanlı'ya yakışır güzel bir düğün ve toplantı salonu yapmaktır. Belediye Nikah Salonunda yerler granit seramik olarak değişecek. Asma tavan ve ışıklandırma sistemi yapılacak. Bina etrafını çeviren pencere ve çerçevelerin değiştirilirken, modern bay ve bayan tuvaleti, gelin damat ve dinlenme odası, mutfağı ile Tavşanlı halkına uzun yıllar daha hizmet verecek modern bir düğün salonunu Tavşanlı'ya kazandıracağız” dedi.

İha
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2009 Perşembe 14:02:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?