29
Nisan
2024
Pazertesi
KÜTAHYA

Nişanlısı terketti, çatıya çıktı

Kütahya'da intihar etmek için 6 katlı binanın çatısına çıkan genç, polis tarafından aşağıya indirildi.

Olay, akşam saatlerinde İstiklal Mahallesi'nde bulunan Evliya Çelebi Devlet Hastenesi'nin kullanılmayan 6 katlı binasında meydana geldi.

Alınan bilgiye göre, 19 yaşındaki S.E., ailesinin haberi olmadan evlerinden ayrılarak geldiği İstiklal Mahallesi'ndeki 6 katlı eski hastane binasının çatısına çıktı. Bir kişinin çatıya çıktığını gören vatandaşlar, durumu polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis, olay yerine tedbir amaçlı itfaiye ekibi çağırdı. İtfaiye S.E.'yi kendini çatıdan aşağıya bırakma ihtimaline karşı pranda açarak tedbir alırken, sivil polisler çatıya çıktı. Çatıya çıkan Emniyet Müdür Yardımcısı Sami Ekim, S.E.'yi ihtihardan vaz geçirebilmek için yoğun çaba sarfetti. Yaklaşık 2 saat süren ikna çalışması sonucu S.E. çatıdan aşağıya indirildi. Bu arada, Evliya Çelebi Devlet Hastanesi Başhekimi İbrahim Uygun da hastaneye gelerek, S.E.'nin durumu hakkında bilgi aldı.
İfadesi alınmak için İstiklal Polis Merkezi'ne götürülen S.E.'nin, nişanlısından ayrılması nedeniyle bunalımı girdiği ve bu yüzden intihar etmek istediği öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 25 Ağustos 2008 Pazartesi 15:54:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?