29
Nisan
2024
Pazertesi
KÜTAHYA

Nöbet değişimi

Yüksek Askeri Şura (YAŞ) kararı ile Tümgnerallliğe terfi eden Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanı Hasan Küçükakyüz, görevini 30 Ağustos'ta Tuğgeneralliğe yükselecek olan Kurmay Albay Sami Fındıkoğlu'na devretti.


Tugayda yapılan törende, görevini gönül rahatlığı içinde devretmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Hasan Küçükakyüz, "Yerime gelen arkadaşımı çok iyi biliyor ve tanıyorum. Kendisi benden daha çalışkandır" dedi.


Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı görevine tayin edilen Kurmay Albay Sami Fındıkoğlu da, Hava Kuvvetleri Kumutanlığı'nda önemli bir yeri olan Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı'nda görev yapmaktan mutluluk duyacağını kaydetti.
Konuşmaların ardından Kurmal Albay Sami Fındıkoğlu'na, Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı'nın filama ve sancağı Hasan Küçükakyüz tarafından takdim edildi.


Törene, Hava Eğitim Komutanı Korgeneral Yalçın Kaya, Vali Şükrü Kocatepe, Belediye Başkanı Mustafa İça, Cumhuriyet Başsavcısı Cemil Kuyu, Rektör Güner Önce ve çok sayıda protokol mensubu katıldı.
Tören, yapılan geçit resmi ile sona erdi.

iha
Yayın Tarihi : 8 Ağustos 2008 Cuma 18:14:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?