29
Nisan
2024
Pazertesi
KÜTAHYA

Öğrencilerden Vali'ye ziyaret

Kütahay'da, 2008-2009 eğitimk-öğretim yılının başlaması nedeniyle Bahattin Çini İlköğretim Okulu öğrencileri Milli Eğitim Müdürü Muhammet Şahinkaya ile birlikte Vali Şükrü Kocatepe’yi ziyaret ettiler.


8. sınıf öğrencileri Özlem Arı ve Kübra Erbay, İl Milli Eğitim Müdürü Muhammet Şahinkaya ile birlikte Vali Kocatepe’yi makamında ziyaret ederek, Türkiye'nin çağdaş medeniyet düzeyine erişmesi için var güçleri ile çalışacaklarını ifade ettiler.
Ziyarette konuşan Vali Şükrü Kocatepe, “2008-2009 eğitim-öğretim yılının başında ben tüm okul yöneticilerine ve öğretmenlerimize bunu hatırlatmak istiyorum. Kütahya’mız, şuanda eğitim-öğretimde hak ettiği yerde değil. Başarısız değil, ancak, başarısı daha da üst düzeylerde olması gerekir. Çünkü bizim çevre illerden hiçbir eksiğimiz yok. Baktığımızda onlardan daha aşağı noktalarda veya sıralarda olduğumuzu görüyoruz”dedi.


Öğrenci velilerine de seslenen Vali Kocatepe, “Velilere düşen görev, öğrenci ve öğretmenlere düşen görevden çok daha fazla. Eğer Kütahya olarak başarı yakalamak, çocuklarımızın gelecekte iyi görevler almalarını, toplumsal sorumluluk içinde iyi yerlerde olmalarını istiyorsak öğrencilerimize gerekli ders çalışma ortamını sağlamaları gerekmektedir. Velilerimiz okul idareleri ve öğretmenleri ile sıkı temas halinde olsunlar ve öğrencinin durumlarını yakından takip etsinler” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 8 Eylül 2008 Pazartesi 17:25:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?