29
Nisan
2024
Pazertesi
KÜTAHYA

Öğrencilere 6 bin 500 yumurta dağıtıldı

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde, Türkiye Yumurta Üreticileri Birliği tarafından ulusal düzeyde yumurtanın besleyici değerinin toplumun tüm kesimlerine anlatmak ve tüketimini artırmak amacıyla ‘Kıran Kazanır’ adı altında bir kampanya başlatıldı. 

Kampanya çerçevesinde Tavşanlı Yumurtacılar Birliği tarafından da Tavşanlı’da eğitim gören anasınıfı ve anaokulu öğrencilerine İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü aracılığıyla 6 bin 500 adet yumurta dağıtıldı. Yumurtaları Kemal Özkul’dan teslim alan İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezai Kadıoğlu, “Tavşanlı Yumurtacılar Birliği’ne bu faaliyetinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Çocuklarımızın beslenmesine de katkıda bulunmuş oldular” dedi. 

Kemal Özkul, “Tavşanlı’daki okul öncesi kurumlarda eğitim gören öğrencilerimize üzerinde bir adet kitapçık da bulunan yumurta kolileri dağıttık. Bundan sonrada öğrencilerimizin yumurta hakkında bilgilendirilmesi için gayret içinde olacağız” diye konuştu. 

Haymeana Anaokulu Müdürü Bahar Benli ise ‘Kıran Kazanır’ kampanyası adı altında böyle bir etkinlik tertipleyen Tavşanlı Yumurtacılar Birliği Başkanı Kemal Özkul’a teşekkürlerini sundu.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2008 Perşembe 14:31:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?