2
Mayıs
2024
Perşembe
KÜTAHYA

Öğretmeni ağlatan sürpriz

Kütahya’nın Simav ilçesine bağlı Karacahisar beldesi İlköğretim Okulu 4.sınıf öğrencileri, 34 yaşına basan öğretmenleri Ayşegül Türkel’e sürpriz doğum günü partisi düzenledi.

Minik yüreklerinde besledikleri kocaman sevgilerini öğretmenlerine göstermek isteyen 13 öğrenci evde annelerine yaptırdıkları börek, çörek ve pastaları sınıfa getirdi. Öğle paydosunda hazırladıkları sınıflarına öğretmenleri Ayşegül Türkel ile okul müdürü Muharrem Efecan’ı davet etti.

Sınıfa girdiğinde bir anda öğrencilerinin hazırladığı börek, çörek ve pastaları gören Ayşegül öğretmen doğum gününü hatırladı, sevinç göz yaşı döktü. Öğrenciler börek, çörek ve pastaları keserek öğretmenleri Ayşegül ile okul müdürü Muharrem Efecan’a elleriyle ikram etti..Öğrencilerinin yapmış olduğu bu anlamlı partiyi ömür boyu unutmayacağını söyleyen Ayşegül öğretmen, öğrencileri tarafından sevilmenin kendisini çok mutlu ettiğini söyledi. Ardından öğrencileriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Çok sevdikleri öğretmenlerinin kendileri ile bir arkadaş gibi ilgilendiğini söyleyen öğrenciler, “Öğretmenimizi çok seviyoruz. Öğretmenimize sevgimizi göstermek istedik. Allah O’na uzun ömürler versin. Biz onu çok seviyoruz” diye konuştular.
 

iha
Yayın Tarihi : 10 Mart 2009 Salı 23:22:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?