29
Nisan
2024
Pazertesi
KÜTAHYA

Öğretmenin anısına park

Simav İlçesine bağlı Kuşu beldesinin AK Partili Belediye Başkanı Halil Ergenç, geçen yıl görevi başındayken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden hemşerisi Akdağ İlköğretim Okulu Müdürü Yılmaz Gökmen'in anısına, belde girişindeki Kaya Mahallesi'ne adını taşıyan bir park yaparak vefa borçlarını ödediklerini söyledi.

Öğretmen Yılmaz Gökmen (41) adına yapılan parkın kararını Belediye Meclisinin 1 Şubat 2008 tarihli toplantısında oy birliği ile aldığını anlatan Ergenç,20 bin YTL harcama yapılarak gerçekleştirilen parkın yerinin bir kısmının da genç yaşta ölen öğretmen Yılmaz Gökmen'e ait olduğunu hatırlattı. Kuşu halkının vefalı olduğunu vurgulayan Ergenç, öğretmen Yılmaz Gökmen anısına yapılan parkın beldeye ayrı farklı bir görünüm kazandırdığını kaydetti.

Kuşu beldesinden çıkmış ve görev şehidi olmuş tüm hemşerilerine vefa borcunu ödemek için belde halkı ile birlikte hareket ederek kendilerine yakışır görkemli bir şehitlik parkı yaptıklarını anımsatan Ergerç, Kuşu halkının vefalı olduğunu kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2008 Perşembe 18:45:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?