3
Mayıs
2024
Cuma
KÜTAHYA

Okullarda domuz gribi tedbiri

KÜTAHYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ MUHAMMET ŞAHİNKAYA:

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Muhammet Şahinkaya, kentteki okullarda domuz gribi ile ilgili tüm tedbirlerin alındığını söyledi.

Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret ederek, Başkan İhsan Tunçoğlu ve basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Şahinkaya, domuz gribi aşılarının henüz Kütahya'ya ulaşmadığını ifade ederek, griple ilgili tüm okul müdürleri ve öğretmenlerin alınacak tedbirler hususunda bilgilendirildiğini kaydetti.

Temizlik ve hijyen kurallarını eksizsiz olarak uygulayan okullara bir süre önce beyaz bayrak verildiğini anlatan Şahinkaya, " Kütahya'da 62 okulumuz beyaz bayraklı. Uzmanların açıklamasına göre domuz gribine karşı sağlık kurallarına çok iyi riayet etmemiz gerekiyor. Tüm okullarda hijyen kuralarına harfiyet yerine getiriliyor" dedi.

Şahinkaya'nın Gazeteciler Cemiyeti'ne gerçekleştirdiği ziyarette Kütahya Ekspres Gazetesi'den Kasım Girgin, Ömür Demir, Kütahya TV'den Halil İbrahim Çamırdık, Yeni Kütahya Gazetesi'nden Mehmet Yaylıoğlu, İhlas Haber Ajansı'ndan Hüseyin Efe, Anadolu Ajansı'ndan Hasan Bilcan ve Birlik TV'den Kenan Kaya da hazır bulundu.

KÜTAHYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ MUHAMMET ŞAHİNKAYA:
İHA
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2009 Salı 09:31:03
Güncelleme :3 Kasım 2009 Salı 15:49:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?