2
Mayıs
2024
Perşembe
KÜTAHYA

Onlar Badminton Şampiyonu

 Kütahya'da yapılan İlköğretim Okulları Yıldızlar Badminton Turnuvası'nda Hisarcık Atatürk İlköğretim Okulu, şampiyon oldu.


Kütahya 30 Ağustos Kapalı Spor Salonu'nda yapılan İlköğretim Okulları Yıldızlar Badminton Turnuvası'nda Merkez Evliya Çelebi, Fatih, Tekel ve 30 Ağustos ilköğretim okulları ile Hisarcık Atatürk, Cumhuriyet, Gediz Atatürk, Özel Gökkuşağı ve Şaphane 75. Yıl İlköğretim okulları mücadele etti.

Turnuva sonunda yaptığı 30 maçını da kazanarak şampiyon olan ve 28 Nisan 2 Mayıs tarihleri arasında Erzincan’ da yapılacak olan Yıldızlar Badminton Turnuvası'na gitmeye hak kazanan Hisarcık Atatürk İlköğretim Okulu, bütün dikkatleri üzerine çekti. Turnuvada Merkez Tekel ilköğretim okulu ikinci, Fatih ilköğretim Okulu ise üçüncü oldu.


Geçen yıl ilk defa katıldıkları Yıldızlar Badminton turnuvasında üçüncü olduklarını söyleyen Beden Eğitimi öğretmeni Nesrin Buran, "Yıldızlar Badminton takımımız karşımızdaki tecrübeli rakipler karşısında çok iyi bir mücadele örneği sergileyerek turnuvada 30 maçını da kazanarak yenilgisiz şampiyon olmuştur. Badminton turnuvasına yeni hizmete giren kapalı spor salonumuzda 5 aydan beri sıkı bir şekilde çalışarak hazırlandık. Başarıda gurup desteği şarttır.

Bizlere malzeme desteği ve gerekli imkanlar sağlayan Kaymakamımız Mehmet Fatih Geyim’e, Belediye Başkanımız Mehmet Akbaş’a, Güler Gıda’ya, okul idaresi ve öğretmenlere ayrıca çocuklarının arkasında duran ve onları her zaman destekleyen öğrenci velilerine çok teşekkür ediyorum. 28 Nisan 2 Mayıs tarihleri arasında Erzincan’ da yapılacak olan Yıldızlar Badminton Turnuvasında daha büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Turnuvada okulumuzu başarıyla temsil eden öğrenci sporcularımız, Büşra Öztürk, Naile Yılmaz, İsmail Yurduseven, Hasan Gürbüz ve M.Ali Eroğlu’ nu kutluyorum" dedi.
 

İha
Yayın Tarihi : 17 Nisan 2009 Cuma 16:49:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?