2
Mayıs
2024
Perşembe
KÜTAHYA

Onlar Simav'ın gururu!

SİMAV 4 EYLÜL’ÜN BİLEĞİ BÜKÜLMÜYOR

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilköğretim okulları arasında düzenlenen Voleybol Turnuvasında 4 Eylül İlköğretim Okulu, üç birincilik birde ikincilik elde ederek ilçenin en başarılı okulu oldu.

22 ve 25 Aralık 2009 tarihleri arasında Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen turnuvada 4 Eylül İlköğretim Okulu Yıldız Kızlar, Minik Kızlar ve Minik Erkeklerde üç birincilik, yıldız erkeklerde ikincilik elde ederek kırılması güç bir rekorun sahibi oldu.

4 Eylül İlköğretim Okulu Müdürü Celal Yılmaz, ilçede yapılan turnuvada üç birincilik elde eden Yıldız Kızlar, Minik Kızlar ve Minik Erkekler Voleybol takımının 11 Ocak’ta Kütahyada yapılacak il seçmelerinde Simav’ı temsil etme hakkı kazandıklarını ve bunun gururunu yaşadıklarını söyledi. Yıldız kızlar, Minik Kızlar ve Minik Erkekler ile Yıldız Erkekler Voleybol takımının başarısında Beden Eğitimi Öğretmeni Metin Yaşar Okumuş’un büyük emeği ve gayreti bulunduğunu ifade eden Okul Müdürü Celal Yılmaz, 4 Eylüllü miniklerin 11 Ocak’ta Kütahya’da da aynı başarıyı göstereceklerine inandığını kaydetti.

Turnuvada 3 birincilik ve bir de ikincilik elde ederek büyük sükse yapan 4 Eylül İlköğretim Okulu Voleybol Takımının finalde Beyce İlköğretim Okulunu, Minik Kızlar ve Minik Erkekler de Özel Bahar Kolejini yenerek ilçe birincisi olduğu öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2009 Cumartesi 16:43:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?