3
Mayıs
2024
Cuma
KÜTAHYA

Onları ölüm bile ayıramadı

Kütahya’nın Simav ilçesinde yaşayan vatandaşlar eşine ender rastlanan bir ölüm olayına tanık oldu.

İlçenin Karşıyaka Mahallesinde yaşayan 83 yaşındaki Ali Uyanık ile eşi Fatma Uyanık 5 dakika arayla arka arkaya öldü. Alınan bilgiye göre Bağ-Kur emeklisi 83 yaşındaki Ali Uyanık Karşıyaka Mahallesi Tekke Çıkmazı 5 numaralı evinin bitişiğindeki samanlıkta kırılan kiremitleri değiştirmek için bastonuyla birlikte çatıya çıktı.

Ev hanımı yaşlı eşi Fatma Uyanık’ta kendisini evin kenarından izlemeye başladı. Bu sırada dengesini kaybeden Ali Uyanık bir metre yükseklikten yere çakıldı. Komşuları tarafından 112 Acil ile Simav Doç. Dr. İsmail Karakuyu Devlet Hastanesine kaldırılan Uyanık yolda hayatını kaybetti. Eşinin yere düşmesini izleyen kalp hastası eşi üç çocuk annesi Fatma Uyanık acıya daha fazla dayanamadı. Duvar dibinde birden yere yığıldı.

Komşuları 112 Acil Servisini yeniden çağırdı. Fatma Uyanık’da aynı eşi gibi hastaneye varmadan yolda öldü. Arka arkaya vefat eden Uyanık çifti ikindi vakti Halil Ağa Camiinde kılınan cenaze namazının ardından ilçenin Harmancık Mezarlığında toprağa verildi.

5 dakika ara ile arka arkaya hayatlarını kaybeden Uyanık ailesinin yakınları hayatta iken birbirlerini çok seven yaşlı çifti ölümün bile ayıramadığını dile getirdi.

iha
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2009 Pazartesi 18:59:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?